Endelig

28. juli 2009

Pyha sikke en dag. Jeg skulle på kursus, som var ganske ok og heldigvis sluttede det kl. 12:30, for i dag var også dagen hvor min far og en kammerat, ville komme forbi med lidt brænde. Søren havde været så forud seende at tage fri til middag så vi kom hjem samtidig. Det var ikke lidt brænde vi fik, næ nej det blev til i alt 6 store trailerfulde, så nu har vi brænde til et par år. Dejligt! Det sidste brænde var vi sågar nød til at ligge på en del af terrassen, men det gør ikke noget, vi har jo plads nok. 🙂

Brænde

Nu, efter et tiltrængt bad, synes jeg også jeg har fortjent at smide bagenden i sofaen og lave ingenting resten af aftenen. Jeg tror det bliver en tidlig godnat for mit vedkommende, men det er også ok.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar