Menu
Dagligdagen / Familieliv

Endelig

Pyha sikke en dag. Jeg skulle på kursus, som var ganske ok og heldigvis sluttede det kl. 12:30, for i dag var også dagen hvor min far og en kammerat, ville komme forbi med lidt brænde. Søren havde været så forud seende at tage fri til middag så vi kom hjem samtidig. Det var ikke lidt brænde vi fik, næ nej det blev til i alt 6 store trailerfulde, så nu har vi brænde til et par år. Dejligt! Det sidste brænde var vi sågar nød til at ligge på en del af terrassen, men det gør ikke noget, vi har jo plads nok. 🙂

Brænde

Nu, efter et tiltrængt bad, synes jeg også jeg har fortjent at smide bagenden i sofaen og lave ingenting resten af aftenen. Jeg tror det bliver en tidlig godnat for mit vedkommende, men det er også ok.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar