Menu
Livet

Dejlig dag

Jeg har nydt dagen i eget selskab. Sønnike er stadig på ferie og Søren var på arbejde, så ingen kunne forstyrre mig. Omkring middag, havde jeg en samtale hos et firma, som havde fået mig anbefalet, af min tidligere IT-chef.

Jeg sakkede med ”firmaet” lige inden jeg gik på ferie og vi aftalt, at vi skulle snakke sammen efter ferien. I mandags blev jeg kontaktet, med henblik på at finde en dag vi kunne mødes, det blev så i dag. Efter en time og femten minutter, og en meget behagelig samtale, drog jeg atter hjem, med en god fornemmelse i maven. Nu må jeg bare vente, at jeg bliver kaldt ind til endnu en runde. Det giver mig også tid til at finde ud af om det er der jeg vil arbejde.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Søren (Kbh)
  29. juli 2009 at 20:01

  Det var jo din mavefornemmelse, der fik dig til at sige det gamle job op, så det er da fint, at du nu har en god fornemmelse, hvad enten det nu bliver det ene eller det andet.
  Kender du denne test af websider, som jeg synes er interessant:

  En phishing webside ved du ligner sædvanligvis den originale i temmelig høj grad. Der er dog forskelle.. Jeg er sikker på, at du kan finde forskellen mellem en phishing-side og den rigtige? Her er en test, hvor du skal spotte den ‘farlige’ side:

  https://www.phish-no-phish.com/Default.aspx

  Og det tør jeg lægge som en kommentar til en it-ekspert som dig. Held og lykke med det hele 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. juli 2009 at 09:07

  Søren (KBH)
  Jeg lytter altid til min mavefornemmelse, den har aldrig svigtet mig.

  Tak for testen, jeg have én fejl, det var den 3., jeg havde ikke lige set stavefejlene. Men en sjov test. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  30. juli 2009 at 20:53

  Pøj pøj hvis det er det du har lyst til 🙂

  Reply
 • Catarina
  31. juli 2009 at 18:53

  Helle K.
  Tak skal du have, nu får vi at se hvad det ender med. Lige nu nyder jeg bare at gå herhjemme og have god tid. 🙂

  Reply
 • Pia
  1. august 2009 at 21:10

  Du ér jo en eftertragtet dame der helt sikkert ikke får lov at lede længe efter det job der passer for dig lige nu- det udvalgte firmas held:o)

  Reply
 • Catarina
  3. august 2009 at 14:38

  Pia
  Nu får vi at se hvad det hele ender med. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar