Menu
Dagligdagen

Regnvåd torsdag

Den dejlige lune sommer aften i går, er her til morgen udskiftet med efterårslignende tilstande. Det regner og er ikke et vejr jeg har meget lyst til at skulle opholde mig for meget i. Jeg behøver heldigvis heller ikke hvis jeg ikke har lyst, det er dejligt at have mere tid end ellers.

Efteraar

Senere i dag har jeg en aftale på en café i Odense, jeg skal mødes med en tidligere skolekammerat. Det bliver garanteret lige så hyggeligt som sidst, det er jeg ikke i tvivl om. Men først skal jeg lige have lidt mere kaffe og så eller have en føntørre sat på manken og skifte til et lidt mere anstændigt outfit end en morgenkåbe er. Jeg kan mærke, at det bliver en rigtig hygge dag.

3 kommentar

 • Madame
  30. juli 2009 at 11:01

  Det lyder dejligt, at du skal på café med en tidligere skolekammerat!
  God torsdag til dig 🙂

  Reply
 • Karolina
  30. juli 2009 at 17:54

  Vejret blev jo bedre! 🙂 God torsdag!

  Reply
 • Catarina
  31. juli 2009 at 18:52

  Madame
  Det var skam rigtigt hyggeligt og vi fik som også shoppet en smule. 🙂


  Karolina
  Det gjorde det og det var så skønt at snuse rundt inde i Odense. 😀

  Reply

Skriv en kommentar