Menu
Livet

Livet på bare tære

Wauw hvor er det dog et skønt vejr. Jeg bliver næsten helt høj, når sol og varme, efter lang tids fraværd, endelig kikker forbi matriklen her. Jeg har rigtig gået og nusset uden for og nu er alle terrasserne, flisegange, indkørslen og alle trapperne, lige så fine som da de blev lagt. Det betyder, at jeg kan atter spankulere rundt med bare tær, vel og mærket, uden at få skideras på fødderne. Når der er sådan en dejlig lune i luften, så er livet på bare tære altså bare livet. 🙂

Der var engang jeg drømte om at gå i bare tær, sådan lidt længere en vejret herhjemme byder mig at gøre. Dengang overvejede jeg at købe sådan et par ”sko” her. Jeg vil stadig gerne prøve, at have sådan et par på, men jeg tror ikke jeg på noget tidspunkt kommer til at købe nogle, men sjove er de.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Søren
  5. august 2009 at 17:26

  Søde Catarina – du linker til en blomst. Du må gerne slette
  min kommentar, men ellers kan jeg fortælle, at det også er
  dejligt vejr i Kbh. Jeg har netop været forbi Bellevue Strand,
  hvor badefolket rigtig hyggede sig 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. august 2009 at 17:59

   😳 Tusinde tak for info – jeg ved ikke lige hvad jeg lavede der, men jeg har da helt sikkert siddet med hovedet under armen. 😆

   Nu er det rettet og du kan se de “sko” som jeg omtaler i teksten. 🙂

   Jeg kan levende forestille mig at Bellevue Strand er fyldt med strand sild – og løver. 🙂

   Reply
 • Søren
  5. august 2009 at 18:05

  Hi-hi skægge sko Catarina, jeg er også tæt på at få solstik.
  Godt du nyder haven i bare tæer 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. august 2009 at 18:12

   Ja det er herligt at få luft til tærene. 🙂

   Reply
 • Fru E
  5. august 2009 at 21:09

  Det skulle også blive dejligt vejr i morgen, så hvis du keder dig har jeg en terrasse der trænger :o)) Aj, spøg til side. Det er altså lækkert når man kan gå på fliserne uden frygt for at træde på alt muligt.

  Reply
  • Catarina
   5. august 2009 at 21:31

   Fru E
   Der er ikke noget bedre 🙂 jeg ville hade hvis jeg ikke kunne gøre det på egen grund. 8)

   Reply

Skriv en kommentar