Torskerognsalat

Torskerognsalatmad

Mit foretrukne pålæg til en skive rugbrød, er enten hjemme rørt tunsalat eller torskerognsalat. Torskerogn kan godt være lidt kedeligt, bare sådan på et stykke brød, men torskerognsalat, er noget helt andet og meget lækkert.

Ingredienser:
1 dåse torskerogn
2 store blommetomater
7-8 ovntørrede tomater (kan sagtens undværes)
1/2 grøn peber
1-2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Torskerognen kommes i en skål og moset ud med en gaffel. Tomaterne og grøn peber skæres i små tern og kommes i skålen sammen med citronsaften og det hele røres sammen. Smages til med salt og peber.

Torskerognsalat

Salaten tager ikke mange øjeblikke at lave og den er både sund, fedtfattig og meget meget velsmagende.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Torskerognsalat”

 • For en fiskespiser som dig, Catarina, er det sikkert lækkert – men jeg er ubegribeligt kræsen, så mig bider det ikke på 😉
  Rigtig god fredag til dig!

 • Tænderne løber i vand, jeg har allerede tilladt mig at skrive ned. Uanset hvad du kommer med af opskrifter, så bliver jeg inspireret. Tusind tak.

  God weekend

  • Karin – du skriver/printer lige så tosset du vil, det er derfor jeg smider en opskrift i ny og næ for at andre kan blive inspireret.

   Du må også have en dog weekend. 🙂

 • Jeg har lige lavet din torskerognsalat og synes den er lækker, tak for opskriften, den kommer i min bog. Jeg lavede den af rogn jeg selv havde kogt pakket løst ind i aluminum folie så den holder formen, med sitron saft, salt, rød peber og sort og så sætter jeg en masse laurbærblade i kogevandet “udenfor” fordi der løber altid en lillesmule ind i de indpakkede rogn.

  Din opskrift er friskende og jeg er glad for at ikke altid skulle bruge løg.

  • @Hjørdis: Nøjj det bliver jeg nød til at prøve en tak tak for tippet til at koge dem selv og dejligt at du synes om min salat. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.