Lun sommermorgen

Hold da helt op hvor er det lummert udenfor. Jeg har lige været ude på en lille løbetur og jeg må da sige jeg blev overrasket over hvor varmt det faktisk er. Lige nu er vi omkring de 20° og ingen vind af betydning og jeg sidder og nyder kaffen på terrassen, sammen med sommerfuglene, som også lader til at nyde den lune sommer morgen.

Sommerfugl

I dag er det også dagen, hvor min ”lille” dreng skal starte i 9. klasse på Nordborg Slot Efterskole. Nøj hvor bliver det underligt, ikke at have ham herhjemme i hverdagen. Jeg har jo altid haft ham, lige her ved siden af, og de første 6 år af hans liv, var det jo bare ham og jeg. Det er nok meget godt, at få en lille forsmag på hvordan det bliver i fremtiden.

Rigtgi god søndag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Lun sommermorgen”

 • Uha, det bliver sikkert underligt, at skulle undvære sønnike. Jeg synes det er “stort” nok, at Oline også starter i niende klasse. Hvor bliver tiden lige af?

  Jeg håber, at han får et vidunderligt år på efterskole 🙂

  • Liselotte
   Aldrig har tiden fløjet så stærkt som efter jeg har fået Christian – nu er han ikke en lille dreng mere men en ung mand.

   Det er stort, når de unge mennesker når til det sidste år i folkeskolen, det slutningen på deres skoletid og begyndelsen til et selvvalgt studie.

   Jeg er sikker på det bliver et dejligt år for ham. 🙂

 • Her hos os har vi mellemste i en uge mere inden hun skal starter på efterskole. Men jeg kan godt genkende dine tanker. Det bliver underligt når de ikke er her i hverdagen!
  God søndag til dig og dine.

 • Det må bestemt også være en blandet følelse når man altid er vant til, at de er omkring én. Husker tydeligt billederne fra efterskolen, det ser bare så smukt ud. Tror og håber også, at han får et fantastisk år.

  Hos os er der gymnasiestart om nogle dage, og her er der også sommerfugle, men kun hos ældstepigen 🙂

  Ps. vi trænger vist til at tordenskrald til at rense luften med.

  • Fru E
   Jeg er helt sikker på an får et fantastisk år. 🙂

   Gymnasiet – det er altså også stort, nu er det jo selvvalgt skolegang, noget helt andet en den tungende. 🙂

 • Nu er Christian afleveret. Hverdagen med kun i 2 “gamle” – Det bliver underligt. Det bliver så hyggeligt med weekender, hvor de alle 3 er forbi, eller kun Christian er hjemme.

  Vi har lige fået lidt regn nu, kan mærke temp falder, kan mærke lidt kølighed, så nu er det mere behageligt at løbe.

  • Karin
   Ja hverdagen bliver en ganske anden, som vi nok lige skal vende os til.

   Vi fik først regn da vi kørte fra Flensborg og så var det enda kun et par byger. 🙂

 • Det vil blive meget underligt for dig og jeg er sikker på du vil savne ham forfærdeligt til tider. Sådan er det nok for alle forældre, men jak hvor bliver ens tilknytning meget meget tæt når man i mange år har været alene med.

  Han får uden tvivl et fantastisk år, velvidende at du altid er der- lige ved siden af ham, trods den nu større afstand:)

  • Pia
   Ja jeg tror forholdet til ens børn er anderledes, når man har været alene med dem. Det bliver tættere på en eller anden måde.

   Jeg er også sikker på at det her skole år, bliver et helt vidunderligt et for ham. 🙂

 • Det bliver spændende for din søn, men jeg kan godt forstå, det må være en mærkelig følelse at skulle undvære ham i det daglige! Jeg tror, at han får et fantastisk år 😉

  • Madame
   Det bliver rigtig spænnende. Bare det at skulle dele værelse med en anden, det er han jo slet ikke vant til. Jeg tror og håber året her bliver en fantastisk år. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.