Spinning III

18. august 2009

Jeg var til min første spinningtime i går aftes. Wauw sikke en time! Instruktøren var rigtig god og hjalp os nye med at indstille cyklen så den passede til os og han var også god til at forklare hvad vi skulle i de forskellige intervaller. Jeg svedte som en hest, men det var fedt, selvom mine ben rystede en smule lige da jeg hoppede af cyklen. Jeg har allerede meldt mig til endnu en omgang på fredag (der spindes ikke torsdag) og det glæder jeg mig til. Eneste minus, er at jeg blev ret øm omkring halebenet, men det kan der heldigvis rådes bod med, med et par cykelbukser. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Fru E 18. august 2009 at 21:01

  Ja, cykelbukser er et must. Mine er smidt ud efter et års spinneri, så nu skal der bestilles et par nye.

  Dejligt du synes så god om det :o)

  • Reply Catarina 19. august 2009 at 08:25

   Fru E
   Ja motionstøj bliver hurtigere slidt end alm. tøj. 🙂

 • Reply Pia 19. august 2009 at 10:36

  Fedt, bliver faktisk lidt irriteret på mig selv når jeg ik kommer afsted, det ér jo nemlig en fantastisk følelse man går ud af rummet med bagefter:o)

  • Reply Catarina 20. august 2009 at 08:56

   Pia
   Ja følelsen bagefter er fantastisk. 🙂

 • Reply Bente 19. august 2009 at 14:01

  Ha ha … det er åbenbart ikke kun skønheden, man må lide for 😀 . God fornøjelse på fredag!

  • Reply Catarina 20. august 2009 at 08:56

   Bente
   Nope men nu er bukserne indkøbt, så kan det være det hjælper. 😆

  Skriv en kommentar