Menu
Motion

Spinning III

Jeg var til min første spinningtime i går aftes. Wauw sikke en time! Instruktøren var rigtig god og hjalp os nye med at indstille cyklen så den passede til os og han var også god til at forklare hvad vi skulle i de forskellige intervaller. Jeg svedte som en hest, men det var fedt, selvom mine ben rystede en smule lige da jeg hoppede af cyklen. Jeg har allerede meldt mig til endnu en omgang på fredag (der spindes ikke torsdag) og det glæder jeg mig til. Eneste minus, er at jeg blev ret øm omkring halebenet, men det kan der heldigvis rådes bod med, med et par cykelbukser. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Fru E
  18. august 2009 at 21:01

  Ja, cykelbukser er et must. Mine er smidt ud efter et års spinneri, så nu skal der bestilles et par nye.

  Dejligt du synes så god om det :o)

  Reply
  • Catarina
   19. august 2009 at 08:25

   Fru E
   Ja motionstøj bliver hurtigere slidt end alm. tøj. 🙂

   Reply
 • Pia
  19. august 2009 at 10:36

  Fedt, bliver faktisk lidt irriteret på mig selv når jeg ik kommer afsted, det ér jo nemlig en fantastisk følelse man går ud af rummet med bagefter:o)

  Reply
  • Catarina
   20. august 2009 at 08:56

   Pia
   Ja følelsen bagefter er fantastisk. 🙂

   Reply
 • Bente
  19. august 2009 at 14:01

  Ha ha … det er åbenbart ikke kun skønheden, man må lide for 😀 . God fornøjelse på fredag!

  Reply
  • Catarina
   20. august 2009 at 08:56

   Bente
   Nope men nu er bukserne indkøbt, så kan det være det hjælper. 😆

   Reply

Skriv en kommentar