Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Højt aktivitetsniveau i varmen

..er lig med megen sved og nu trænger jeg i den grad til et bad. Begge frysere, både den lille her oppe i bryggerset og den stor skabsfryser i kælderen, er nu afrimet og klar til at blive fyldt med alverdens dejlige sager. Vi tømmer som regel vores frysere, sådan mere eller mindre op til sommeren, for så er de klar, til at blive fyldt godt op til vinteren.

DSC_5556

Da nu fryserne var ordnet, kunne jeg lige så godt kaste mig over forhaven som havde lidt ukrudt som kunne nippes og brændes væk. Jeg hyggede mig og nød at solens skinnede fra en skyfri sommer blå himmel. Jeg tror det var meget godt, at der blæser en smule, eller skal vi sige, fra sydøst, for ellers kunne det godt havde været en varm affære, at nusse rundt derude.

Da jeg var i gang og havde fået jord under neglene, snuppede jeg lige plæneklipperen og drønede over begge græsplæner, båden den nede foran og den store heroppe i baghaven.

DSC_5563

Nu er det tid til lige sidde lidt på terrassen inden jeg hopper under bruseren. Inden længe tror jeg Søren tænder op i grillen, der ligger rosevin i køleskabet, jeg tor det ender med en hel hyggelig aften.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Madame
  20. august 2009 at 19:19

  Jeg synes, du har været utrolig flittig! Tænk at nå så meget på én dag – bare det var mig 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. august 2009 at 21:03

   Madame
   Jeg har jo også hele dagen til det. 🙂

   Reply
 • Pia
  20. august 2009 at 20:20

  Dét tror jeg det gør, og ganske velfortjent- som altid:o)

  Reply
  • Catarina
   20. august 2009 at 21:03

   Pia
   😆 det hjalp gevaldigt. 🙂

   Reply
 • Fru E
  21. august 2009 at 11:19

  Sikke en energi, kan du lejes 😉

  Rigtig god weekend.

  Reply
  • Catarina
   21. august 2009 at 17:27

   Fru E
   Hi hi jeg tror jeg bliver her og kommer i bund. 😀

   Reply
 • Bente
  21. august 2009 at 11:26

  Den rosévin var da ganske velfortjent! Håber du nød den – og alt det, du fik fra hånden 😉 .

  God weekend!

  Reply
  • Catarina
   21. august 2009 at 17:28

   Bente
   Den blev nyt på terrassen og den smagte forrygende. 🙂

   God weekend til dig også.

   Reply

Skriv en kommentar