Menu
Livet / Motion

Go’ start på lørdagen

Jeg sov lige til jeg vågnede af mig selv omkrig kl. 7. Fik lidt morgenkaffe og kvalte en banan. Jeg er ikke god til at spise noget lige sådan efter jeg har slået gluggerne op, men det var nødvendigt, da jeg kl. 9 skulle til spinning.

Nu er jeg atter hjemme, og det er stadig formmiddag. Uha som jeg elsker, at starte tidligt med min motion. Selvom i dag jo ikke er så pokkers tidlig endda, da jeg jo til hverdag, for længst er færdig med min morgenløbetur på det her tidspunkt.

Nu vil jeg lige nyde en kop kaffe og så ellers se at få en føntørre på håret, så jeg kan komme til at se en smule præsentabel ud.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Bente
  22. august 2009 at 17:16

  Håber din lørdag stadig er lige så god, som den startede! Du er vist et rigtigt A-menneske (det kan jeg ikke prale af 😉 ).

  Reply
 • Catarina
  22. august 2009 at 18:14

  Bente
  Ja den er bare fortsat og er blevet bedre og bedre. Ja A-menneske har jeg været i mange år. 🙂

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Sikke en dag
  22. august 2009 at 19:54

  […] startede forrygende og den er endnu ikke slut, men indtil nu har det været en rigtig skøn lørdag. Mine forældre har […]

  Reply

Skriv en kommentar