Go’ start på lørdagen

Jeg sov lige til jeg vågnede af mig selv omkrig kl. 7. Fik lidt morgenkaffe og kvalte en banan. Jeg er ikke god til at spise noget lige sådan efter jeg har slået gluggerne op, men det var nødvendigt, da jeg kl. 9 skulle til spinning.

Nu er jeg atter hjemme, og det er stadig formmiddag. Uha som jeg elsker, at starte tidligt med min motion. Selvom i dag jo ikke er så pokkers tidlig endda, da jeg jo til hverdag, for længst er færdig med min morgenløbetur på det her tidspunkt.

Nu vil jeg lige nyde en kop kaffe og så ellers se at få en føntørre på håret, så jeg kan komme til at se en smule præsentabel ud.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
3 thoughts on “Go’ start på lørdagen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.