Dovendidrik

26. august 2009

Det må du godt kalde mig i dag. Efter jeg er kommet hjem fra mine møder, er det småt med energien til meget anden end at sidde og slappe i sofaen. Det var ellers nu, jeg havde en aftale med den store kost og alle mine fliser, det er jo ikke fordi de der fliser ikke trænger.

Det trænger

Træerne har nærmest smidt alt hvad der kunne smides her i de sidste dages blæsevejr. Måske jeg bare skulle gi’ mig selv det berømte spark bagi. 😉

Update 27/8 kl. 07:35. Nu er alle fliser og terrasser fejet. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 28. august 2009 at 10:38

  Fint – blev du overanstrengt 😉

  http://home19.inet.tele.dk/goto/SjovJobOgFest/Overanstrengt.htm

 • Reply Catarina 28. august 2009 at 11:14

  Søren (Kbh)
  Nope, heller ikke selvom jeg gjorde det helt alene. 😀

 • Skriv gerne en kommentar