Dovendidrik

26. august 2009

Det må du godt kalde mig i dag. Efter jeg er kommet hjem fra mine møder, er det småt med energien til meget anden end at sidde og slappe i sofaen. Det var ellers nu, jeg havde en aftale med den store kost og alle mine fliser, det er jo ikke fordi de der fliser ikke trænger.

Det trænger

Træerne har nærmest smidt alt hvad der kunne smides her i de sidste dages blæsevejr. Måske jeg bare skulle gi’ mig selv det berømte spark bagi. 😉

Update 27/8 kl. 07:35. Nu er alle fliser og terrasser fejet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 28. august 2009 at 10:38

  Fint – blev du overanstrengt 😉

  http://home19.inet.tele.dk/goto/SjovJobOgFest/Overanstrengt.htm

 • Reply Catarina 28. august 2009 at 11:14

  Søren (Kbh)
  Nope, heller ikke selvom jeg gjorde det helt alene. 😀

 • Skriv gerne en kommentar