Skønt besøg og smukke gaver

27. august 2009

For snart rigtig længe siden lavede Pia om, at hun skulle kikke over og jeg skulle så hjælpe lidt med noget WordPress og sådan.

Klokken lidt i ti, svingede Pia hendes lille sorte Peugeot ind bag min sorte og siden har vi ikke tiet stille. For pokker hvor er vi gode til at snakke og grine. Jeg elsker at være i godt selskab og Pia er indbegrebet af godt selskab.

Pia

Vi fik ordnet lidt hjemmeside-benarbejde og Qvinde.dk blev også opdateret til aller nyeste version af WordPress, og det helt uden nogen former for problemer. Vi er ski gode Pia og jeg.

Bornholms gaver

Tusinde tak for en herlig dag og mange tak for de skønne gaver, medbragt helt fra Bornholm, jeg glæder mig til, at smage på herlighederne, har jo smug smagt granitten og den er bare go’ sku jeg hilse og sige. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply henriette 28. august 2009 at 08:06

  Hvor dejligt at læse om din aftale med Pia. Det er skønt at du har en der kan hjælpe med at opdatere computeren. 🙂

  Herlige gaver, jeg er sikker på at de nok skal bringe fornøjelse.

  Håber du får en god weekend med løb og hygge
  Kærlig hilsen
  Henriette

  • Reply Catarina 28. august 2009 at 08:11

   Henriette
   Nu var det mig der hjalp Pia med at blive opdateret og ikke omvendt. 🙂 men ja det er dejligt at vi kan hjælpe hinanden på kryds og tværs.

   Rigtig god weekend til dig også.

 • Reply Pia 28. august 2009 at 08:53

  Hahahaha, ja man må sige at jeg ville ha rigtig svært ved at sku gi dig brugbare råd med teknikken*G*

  Fantastisk dag, fantastisk sted der højt på bakken i det allermest fantastiske selskab:o) Du og I forstår altså det gode selskab i kæmpe stemning, tak Cat., for hjælpen og ikke mindst fordi du er kommet ind i mit liv- du sgu en gave, virkelig:)

  • Reply Catarina 28. august 2009 at 09:52

   Pia
   Hi hi måske ikke lige med teknikken, men helt sikker med rigtig mange andre ting, deri er jeg slet ikke i tvivl.

   Og i rigtig meget i lige måde, men det ved du jo.

   For filan hvor er jeg glad for at jeg for snart et par år siden vandt det dersens ur som du bare var så vild med, for ellers var vi ikke her.

 • Reply Veninder på kryds og tværs | qvinde 28. august 2009 at 09:38

  […] min fynske forbindelse igår, en dag fuld af hygge, mad og guf, snak og latter i bunker. Jeg samler kun på […]

 • Skriv gerne en kommentar