Efterårsdag

4. september 2009

Hjemmehygge

Regnen pisker mod ruden og de store træer svejer i vinden som også hyler når den suser rundet om hushjørnerne. Det er et vaskeægte efterår og personligt synes jeg det er en kende for tidligt, men på den anden side, så startede sommeren også ret tidligt i år. Så det er vel en slags udligning.

Masser af levende lys

Jeg har tændt mange stearinlys denne morgen og det de får nok lov til at brænde det meste af dagen for de hygger. Jeg må hellere se om lageret er fyldt, ellers skal der købes ind, for at gå tør for lys, er ikke optimalt. Morgenkaffen smager fortrinligt og der er rigeligt af den, den nydes sammen med lyden af radioen, som sagte kører i baggrunden. Jeg har et par små ærinder i dag, inden vi får overnattende besøg fra Kalundborg.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Madame 4. september 2009 at 09:06

  Der ser utroligt hyggeligt ud hjemme hos jer med alle lysene tændt!
  Her er det også meget efterårsagtig med både regn og storm. Jeg vil alligevel tage mig sammen til en løbetur 🙂

  • Reply Catarina 4. september 2009 at 13:24

   Madame
   Det lyder rigtig fornuftigt med en løbetur, jeg snupper en omgang spinning i eftermiddag. 🙂

 • Reply Fru E 4. september 2009 at 09:54

  Her er der lagt en pind i brændeovenen, da jeg har hjemmearbejdsdag. Det giver både hygge og varme.

  Lige nu virker det lidt opklarende, men jeg ved ikke om det holder ved. Kan jo håbe 🙂

  Rigtig god weekend.

  • Reply Catarina 4. september 2009 at 13:27

   Fru E
   Jeg har også haft gang i brændeovnen et par gange i dag og du har helt ret, det hygger bare så meget. 🙂

   Jeg havde også håbet at den opklaring holdt, men sådan skulle det ikke være. 😉

   Du må også have en god weekend.

 • Reply Pia 4. september 2009 at 16:41

  Skid med vejret, hyggen spreder du ved din tilstedeværelse, og med manden ved din side ka weekendens gæster da kun nyde- i stor stil:o)

  Go weekend derovre:)

  • Reply Catarina 4. september 2009 at 17:38

   Pia
   Tak skal du have søde og rigtig meget i lige måde.

   Ang. vejret, så er det faktisk klaret op og solen er sørme også kommet frem. 🙂

  Skriv en kommentar