På forkant

4. september 2009

Vandmelonsalat og dadler

Så er vandmelonsalaten og de stegte dadler klar, kyllingebrysterne ligger i køleskabet og marinere i en chili (egen avl) / lime/hvisløglage. Bøfferne ligger også i køleskabet og de venter kun på, at der, engang i aften, skal komme gang i grillen.

Æbletræet smider om sig med æbler

Om lidt går jeg i gang med at skrælle æbler som også er egen avl, for desserten i aften er bagt æblekage, det jo sæson for æbler og i det hersens blæse vejr, vil vores æbler ikke blive på træet.

Det er skisme helt dejligt, at være sådan på forkant, for så kan jeg vist lige nå, at smutte til spinning inden weekendgæsterne kommer. Hep, sæt i gang Catarina, du mangler lige lidt endnu…
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Pia 4. september 2009 at 16:42

  Øj, den salat er verdensmesterklasse, kæft jeg har drømt om den mange gange siden, så måske jeg bare selv lige sku:o)

 • Reply Catarina 4. september 2009 at 17:40

  Pia
  Ja den er en af mine favoritter og når det så er nu at vandmeloner er fremme, så er det da bare med at få den lavet. Skal du have opskriften?

 • Reply Merete 5. september 2009 at 13:19

  Hej Catarina.

  Den salat ser super-lækker ud, så selvom Pia måske ikke vil ha’ opskriften så vil jeg da gerne. Kan du ikke offentliggøre den her – der er garanteret andre som gerne vil.

  På forhånd tak
  Merete

 • Reply Catarina » Blog Archive » Vandmelonsalat 6. september 2009 at 16:29

  […] er blevet spurgt om jeg ikke ville offentliggøre opskriften på vandmelonsalat, og der er ikke noget jeg hellere […]

 • Skriv en kommentar