Menu
Familieliv

Bord, dæk dig

Vores weekendgæster ankom med godt humør og nogle sultne maver. Vi fik tændt op i grillen, samtidig med at et par øl blev hældt i glas. Vinen blev skænke og vi blev bænket om det store langbord, for selvom det var grillmad, så var det ikke just vejr til at side og nyde middagen i det fri. Vi grillede, spiste og grinede til den store guldmedalje. Efter middagen rykkede vi ind i det bløde hjørne og fortsatte med irish coffee , cognac, Sommersby og diverse andre alkoholiske drikke.

Morgenbord

Nu er vores gæster ved at røre på sig og morgenbollerne står i ovnen. Om lidt er der morgenmad og det skal nu gøre godt. For selvom vi fik rigeligt i aftes, så kan jeg nu godt spise en lun bolle. Nu vil jeg dække bordet færdigt og finde lidt ost, marmelade og sådan lidt frem.

Go’ morgen derude. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Pia
  5. september 2009 at 10:54

  Ingen kommer vidst sultne eller tørstige ud af jeres hus:o))))))

  Lyder som om weekende er startet i topklasse, må den lige fortsætte der:o)

  Reply
  • Catarina
   6. september 2009 at 16:04

   Pia
   Det har været en fantastisk dejlig weekend med alt hvad hjertet kan begære, nu er her roligt og vi slapper af og lader op til en ny uge. 🙂

   Reply
 • henriette
  5. september 2009 at 12:01

  Kære Catarina.

  Jeg har egentlig taget bloggefri i denne weekend, men her må jeg altså lige bryde beslutningen..

  Du har jo haft fødselsdag og det har jeg slet ikke opdaget, så en forsinket med oprigtig hilsen skal du have her fra mig. Vi er lige gamle, men jeg kan vist lære noget af din indstilling til tingene, for hvor er det herligt at du lyser af så meget hvilen i dig selv. Det er der jeg skal hen.. :-))

  Mange tillykke med fødselsdagen, jeg håber at det var en god dag og at du fik gode gaver.

  Kærlig hilsen og knus
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   6. september 2009 at 16:06

   Henriette
   Tusinde tak skal du have. Jeg havde en rigtig dejlig dag i dejligt selskab. 🙂

   Reply
 • Bente
  5. september 2009 at 18:30

  Sådan en herlig gæsteaften er bare noget af det dejligste! Og det er faktisk ret hyggeligt, synes jeg, når gæsterne skal overnatte. Håber I har haft en dejlig dag!

  Og … nu bli’r jeg helt husmoderlig 🙂 … tør du virkelig godt have bloklys stående direkte på det flotte træbord??

  Reply
  • Catarina
   6. september 2009 at 16:08

   Bente
   Det gør aftenen meget mere hyggeligt, når gæsterne skal blive og sove.

   Hi hi alle mine bloklys i huset, står sådan helt uden noget, der sker ikke noget heller ikke selvom et af dem skulle løbe. 🙂

   Reply
   • Bente
    7. september 2009 at 11:40

    Så må dit bord være lakeret, ikk’? Jeg har i hvert fald fået grimme stearinpletter på mit sæbebehandlede træbord, fordi et bloklys løb over 🙁 .

    Reply
    • Catarina
     7. september 2009 at 12:25

     Bente
     Nej da vi lavede det i sin tid, vaskede jeg en pokkers masse sæbespåner ned i det og et par gange om året, får det en samme omgang. 🙂

     Underligt at du får pletter. Jeg har både haft røde o sorte lys som er løbet, uden at der er kommet pletter.

     Reply
 • Jens
  6. september 2009 at 15:00

  Wow – det lyder rigtig hyggeligt. Jeg håber at I får en god søndag. 😀

  Reply
  • Catarina
   6. september 2009 at 16:09

   Jens
   Vores søndag foregår sådan lidt i slowmotion, men det er ok.

   Håber du har en god søndag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar