Menu
Familieliv

Selskabelig lørdag

IMG_0442

Vi og vores weekendgæster var i går til den årlige P-Træf/fest som denne gang blev afholdt på Hotel Knudsens Gaard i Odense. Vi mødtes klokken 15:00 i et af hotellets konferencelokaler, for lige at høre om hvad hver i sær havde bedrevet, det sidste års tid og som sædvanlig var vi kun fire ikke-ingeniører, men som altid følte vi os super velkommen.

IMG_0376

Efter bordet rundt, hvor der var sket ting og sager, mest pga. finanskrisen, var det tid til et fagligt indlæg, som i år omhandlede udflytning af produktionen, fra en af større dansk virksomhed, til et af de Baltiske lande. Et meget spændende indlæg som gav mig en større indsigt i alle de parter, som direkte eller indirekte, bliver berørt af sådan en udflytning.

IMG_0394

Da klokken nærmede sig 19, var det tid til middagen, som blev indtaget i et mindre lokale bagerst i restauranten på hotellet. Det var faktisk sjovt at sidde der og spise, hvor jeg engang selv gik rundt som tjener. Det er omkring 18 år siden jeg rejste, men i aftes, føltes det som ”i går”. Som altid, var maden super lækker og vi hyggede og grinede så jeg i dag har lettere ondt i mine kinder.

IMG_0444

Hvor var jeg glad for at vi havde valgt, at tage en overnatning, (selvom vi kun havde 15 km hjem) for der er noget særligt ved at kunne ”tumle” i seng efter sådan en fest, uden at skulle ud og finde en taxa. Morgenmaden blev indtaget i restauranten inden vi vendte næsen hjemad.

I dag, er vi en smule kvæstede og jeg regner ikke med at vi skal lave ret meget andet end at slappe af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar