Menu
På tur

Et smut i skoven

I morges smuttede jeg lige en tur ned i skoven. Det var lettere overskyet og en smule køligt, men ikke en vind rørte sig. Jeg elsker når der er vindstille og man kan høre fuglene synde synge i trætoppene. Jeg havde mere eller mindre skoven for mig selv, kun en enkelt motionsløber, havde også valgt at smutte i skoven.

Skoven
~Soft HDR photo.

Skoven afslørede, hvad jeg allerede godt ved, nemlig at efteråret er på vej. Mange træer er, set nedefra, stadig grønne, men på afstand, ses tydelige tegn på efterår. Skoven bliver smuk på en helt anden måde, når den iklæder sig den farvestrålende efterårsdragt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Bente
  7. september 2009 at 11:37

  Sikke et smukt skovbillede!
  Og ja, efterårsfarverne er så småt på vej – vi så dem også i går, da vi var en tur i skoven.

  P.S. “… høre fuglene synde i trætoppene” … det mener du ikke, vel? 😀

  Reply
  • Catarina
   7. september 2009 at 12:22

   Bente
   Tak skal du have – jeg tror det bliver et smukt efterår. 🙂

   Hi hi nej jeg tror ikke fuglene synder, eller jeg har aldrig hørt om det. 😆 Nu er det rettet.

   Reply

Skriv en kommentar