Et smut i skoven

7. september 2009

I morges smuttede jeg lige en tur ned i skoven. Det var lettere overskyet og en smule køligt, men ikke en vind rørte sig. Jeg elsker når der er vindstille og man kan høre fuglene synde synge i trætoppene. Jeg havde mere eller mindre skoven for mig selv, kun en enkelt motionsløber, havde også valgt at smutte i skoven.

Skoven
~Soft HDR photo.

Skoven afslørede, hvad jeg allerede godt ved, nemlig at efteråret er på vej. Mange træer er, set nedefra, stadig grønne, men på afstand, ses tydelige tegn på efterår. Skoven bliver smuk på en helt anden måde, når den iklæder sig den farvestrålende efterårsdragt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Bente 7. september 2009 at 11:37

  Sikke et smukt skovbillede!
  Og ja, efterårsfarverne er så småt på vej – vi så dem også i går, da vi var en tur i skoven.

  P.S. “… høre fuglene synde i trætoppene” … det mener du ikke, vel? 😀

  • Reply Catarina 7. september 2009 at 12:22

   Bente
   Tak skal du have – jeg tror det bliver et smukt efterår. 🙂

   Hi hi nej jeg tror ikke fuglene synder, eller jeg har aldrig hørt om det. 😆 Nu er det rettet.

  Skriv en kommentar