Menu
Motion

Spinning, nu med sko

Indtil nu har jeg brugt mine gamle kondisko i et par bøjler på spinningcyklen, når jeg har været til spinning. Men i dag har jeg været ude og investerede i et par rigtig cykelsko og sådan nogle dimser til at skrue på neden under. Dimserne er nu påmonteret og jeg er klar til at snuppe en time på cyklen her om inden så længe.

Spinningsko

Det bliver spændende at se om jeg overhoved kan finde ud af at have sådan et par på. Bare sådan for at være sikker, så tager jeg mine gamle sko med, så kan jeg køre i dem.

UPDAE: Det var ren fornøjelse at køre i de nye sko. Jeg var på intet tidspunkt i nogle af spurterne ved at falde ud af pedalerne, hvilket jeg ellers har haft en tendens til. Dejligt!

12 kommentar

 • Stine
  14. september 2009 at 18:44

  Jeg plejer at leje sko hver gang. Synes spinning-sko er frygtelig dyre (dem jeg har søgt frem i hvert fald). Tror de kommer på ønskesedlen til jul… (Må man være så fri og spørge hvor du har købt og hvad de kostede?)

  Reply
  • Catarina
   15. september 2009 at 08:23

   Stine
   Nu spinner jeg i en lille lokal forening, som kun tilbyder spinning og der kan man ikke leje sko. 🙂

   Jeg har som bare købt de billigste de havde i Intersport, for jeg vil heller ikke betale en bondegår for et par cykelsko. 🙂

   Reply
 • Bente
  14. september 2009 at 20:33

  Ha ha … så mener du det vist ret alvorligt med spinningen, når du sådan har været ude at investere 🙂 . Håber skoene levede op til forventningerne!

  Reply
  • Catarina
   15. september 2009 at 08:25

   Bente
   Jeg har fundet ud af at det gir’ ret godt til løberiet. Jeg elsker at løbe, men jeg hader intervaltræning og hvis jeg skal have bare en smule fart på, så er intervaltræning en af løsningerne.

   Nu har jeg så fundet ud af at spinning gir’ noget i retning af intervaltræning og tro mig spinning er sjovere end intervalløb. 😀

   Reply
 • Fru E
  14. september 2009 at 22:09

  Det er en helt anden oplevelse at cykle med spinningsko fremfor kondisko i bøjlerne. Den meget faste bund gør bare noget andet for ens trænning.

  Jeg har selv 2 par og ingen af dem var dyre. Man kan faktisk, hvis man ikke vil investere dyrt, få sko i Føtex/Bilka til knap 300 kr. De fleste kører med disse sko hos os. Jeg var så heldig, at mine de sidste var sat ned til 75 kr – og det er perfekte at have på.

  Håber du har haft en skøn time i dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. september 2009 at 08:29

   Fru E
   Det var en helt anden fornemmelse med sådanne sko på. Hos os er der et par enkelte i rigtig dyre sko, ellers er det fra Intersport, den billige model, eller dem fra Føtex/Bilka og alle er glade for dem og kunne ikke finde på at købe nogle af de dyre.

   Jeg tror de dyre bliver købt af rigtige cykelryttere eller dem som køre mange km. om dage, på en racercykel.

   Reply
 • Pia
  15. september 2009 at 10:57

  Der er ingen grund til at gå ned på udstyret når man taler spinning (eller løb for den sags skyld), og det behøver rigtignok ikke koste hele indmaden i pungen:o)

  Reply
  • Catarina
   15. september 2009 at 11:29

   Pia
   Lige nøjagtig og det var bare så meget en fornøjelse at have dem på. 😀

   Reply
 • Stine
  15. september 2009 at 11:47

  Jeg spinner også få gange – og så bliver det pludselig nogle meget dyre sko! Tak for svar 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. september 2009 at 12:14

   Stine
   Velbekomme. 😉

   Jeg ved nu ikke om jeg spinner få gange – 3 til 4 gange om ugen kan vist ikke betegnes som få, men betale mange penge for sådanne sko, det vil jeg ikke. 😀

   Reply
 • Stine
  19. september 2009 at 19:07

  Der sneg sig vist et [også] for meget ind… 😉 Jeg genlæste lige alle kommentarerne, og nu ved jeg, at jeg skal lede i Bilka. Der er ellers tilbud i Aldi i næste uge, men de er ALT for store til min fod… Øv!

  Reply
  • Catarina
   19. september 2009 at 19:58

   Stine
   Ja det er hvad der kan ske. 🙂

   Ærgeligt at dem fra Aldi er for store, men mon ikke Bilka har nogle. God jagt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar