Menu
Hverdagen

Svensk Pølseret

Vi har snakket om det de sidste par dage og nu skulle det være. Jeg fik fat i nogle gode pølser snittede nogle løg, fundet paprikaen og tomatpureen frem og nu står den på Svensk pølseret i aften.

Svensk Pølseret

Lige nu står den og prutter på komfuret og der kan den få lov at stå til vi på et tidspunkt bliver sultne. Duften er imidlertid begyndt at brede sig i huset, så en lille smagsprøve tror jeg nok jeg sniger mig til inden så længe. 😉

12 kommentar

  • Madame
    16. september 2009 at 18:09

    Det lyder dejligt, Catarina – en rigtig klassisk ret! Jeg tror ikke, jeg har fået det, siden jeg gik på husholdningsskole 🙂

    Reply
    • Catarina
      16. september 2009 at 18:31

      Madame
      Ja det er en klassisk ret og vi får den et par gange om året, for den smager jo dejligt. 😀

      Reply
  • Deborah
    16. september 2009 at 18:20

    Jeg skal også have noget med pølser i – Mørbradgryde! Det smager også dejligt.

    Reply
    • Catarina
      16. september 2009 at 18:33

      Deborah
      Umm ja mørbradgryde smager rigtigt godt – det er faktisk også længe siden vi har fået det her. 🙂

      Velbekomme. 🙂

      Reply
  • Fru E
    16. september 2009 at 18:59

    Ser lækkert ud. Vi venter på, at den græske moussakka bliver færdig. Yngesepigen har maddag, så en skoleopskrift er kommet i brug. Der er ikke auberginer i, men den smager nok rigtig godt alligevel.

    Velbekommen 😉

    Reply
    • Catarina
      17. september 2009 at 07:57

      Fru E
      Jeg elsker når ungerne har maddag, så får vi altid noget andet end det jeg selv finder på og ja det er skolekøkkenopskrifter. Jeg er sikker på den smagte også uden auberginer. 🙂

      Reply
  • Lavendel
    16. september 2009 at 21:55

    Jeg elsker svensk pølseret – får det i hvert fald 3-4 gange om året eller mere – masser af persille ovenpå og rugbrød til..

    Reply
    • Catarina
      17. september 2009 at 07:58

      Lavendel
      Det smager også fantastisk, det er bare ikke så tit vi får det. Vi spiser så ikke rugbrød til, men med enten persille eller purløg. 🙂

      Reply
  • Pia
    16. september 2009 at 23:28

    Svensk pølle, den ret er undervurderet, ku være man snart sku:o)

    Reply
    • Catarina
      17. september 2009 at 07:59

      Pia
      Det synes jeg og det er jo uhyrer let at lave. 🙂

      Reply
  • Tina - omme i London
    21. september 2009 at 10:16

    Det tror jeg ikke jeg har faaet siden foer jeg blev konfirmeret! Det smagte garanteret godt!

    Reply
    • Catarina
      21. september 2009 at 11:27

      Tina
      Det smagte fantastisk – du skulle lave det en dag. 🙂

      Reply

Skriv en kommentar