Søndagsnydning

20. september 2009

Søndag formiddag er her på matriklen foregået i et meget roligt tempo og hver især af os, har lavet lige præcis hvad vi havde lyst til. Dejligt at der i et familieliv, er plads til sådanne dage og vi ikke absolut skal gøre noget sammen, bare fordi vi er hjemme samtidig.

Christian har forlænget weekend, hvilket betyder, at han først skal være nede på skolen på mandag. Men derfor er der stadig lektier der skal laves og dem har han været i gang med en del af dagen. Søren tog et smut ud til en campingvognsforhandler, for at se om der var nogle nyheder af interesse. Jeg har jeg været ude på en dejlig søndagsløbetur i strålende solskin.

Regn

Nu hvor det er blevet eftermiddag, er regnen trukket ind over Fyn. Men det gør ikke spor, for det er stadig ret lunt udenfor og sådan som himlen ser ud, tror jeg, at regnen er forbigående og så står den nok på lidt mere udendørs aktivitet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 20. september 2009 at 16:35

  Uhm det lyder som en skøn søndag 🙂
  Jeg har det som du, hvorfor skal man absolut sidde på skødet af hinanden, bare fordi man tilfældigvis er hjemme samtidig.
  Jeg håber, at I nyder resten af dagen. 🙂 Nu skal jeg lige ud og have bollerne ud af ovnen.

  • Reply Catarina 20. september 2009 at 19:09

   Helle K.
   Jeg tror faktisk vi er meget lig hinanden et ret så stort stykke hen ad vejen. 🙂

   Velbekomme med bollerne som jeg er sikker på nok skal samle alle i køkkenet. 🙂

 • Reply Anita 20. september 2009 at 17:18

  Hvor er det morsomt; jeg har det lige omvendt denne her weekend og er superglad, fordi vi netop har gjort noget sammen. Det er nemlig ikke ret tit det sker her i vores familie, fordi vi elsker at have hver vores sysler og interesser 😉

  • Reply Catarina 20. september 2009 at 19:10

   Anita
   Det er pudsigt som man nogle dage ønsker det ene og andre det andet. Men dejligt at alle muligheder er til stede. 🙂

  Skriv en kommentar