Menu
Familieliv

Søndagsnydning

Søndag formiddag er her på matriklen foregået i et meget roligt tempo og hver især af os, har lavet lige præcis hvad vi havde lyst til. Dejligt at der i et familieliv, er plads til sådanne dage og vi ikke absolut skal gøre noget sammen, bare fordi vi er hjemme samtidig.

Christian har forlænget weekend, hvilket betyder, at han først skal være nede på skolen på mandag. Men derfor er der stadig lektier der skal laves og dem har han været i gang med en del af dagen. Søren tog et smut ud til en campingvognsforhandler, for at se om der var nogle nyheder af interesse. Jeg har jeg været ude på en dejlig søndagsløbetur i strålende solskin.

Regn

Nu hvor det er blevet eftermiddag, er regnen trukket ind over Fyn. Men det gør ikke spor, for det er stadig ret lunt udenfor og sådan som himlen ser ud, tror jeg, at regnen er forbigående og så står den nok på lidt mere udendørs aktivitet.

4 kommentar

 • Helle K.
  20. september 2009 at 16:35

  Uhm det lyder som en skøn søndag 🙂
  Jeg har det som du, hvorfor skal man absolut sidde på skødet af hinanden, bare fordi man tilfældigvis er hjemme samtidig.
  Jeg håber, at I nyder resten af dagen. 🙂 Nu skal jeg lige ud og have bollerne ud af ovnen.

  Reply
  • Catarina
   20. september 2009 at 19:09

   Helle K.
   Jeg tror faktisk vi er meget lig hinanden et ret så stort stykke hen ad vejen. 🙂

   Velbekomme med bollerne som jeg er sikker på nok skal samle alle i køkkenet. 🙂

   Reply
 • Anita
  20. september 2009 at 17:18

  Hvor er det morsomt; jeg har det lige omvendt denne her weekend og er superglad, fordi vi netop har gjort noget sammen. Det er nemlig ikke ret tit det sker her i vores familie, fordi vi elsker at have hver vores sysler og interesser 😉

  Reply
  • Catarina
   20. september 2009 at 19:10

   Anita
   Det er pudsigt som man nogle dage ønsker det ene og andre det andet. Men dejligt at alle muligheder er til stede. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar