Menu
Hverdagen

bodum® og lys

Da jeg var i Fakta tidliger i dag, for at få fyldt mit noget slunkne lyslager op, faldt jeg over et par (læs 4) bodum skåle i glas, som rent faktisk kan tåle varme ting, så som suppe og deslige.

Bodum skåle

De har en ret praktisk facon, én man rent faktisk kan spise af. Jeg har en del glasskåle men ikke nogle i samme størelse. Nu ryger nogle af porcelænsskålene, som ikke længer er kønne ud og samme vej ryger dem med chippet kant og som bare har fået lov til at stå, når jeg nu ikke havde noget bedre. Det har jeg nu!

Lyslager

Mit lyslager er også fyldt, men kun med sorte og hvide lys, da det var dem der var på bud i dag, faktisk kostede de kun 13,50, så det må da siges at være et ret billigt lager. Senere kommer der røde til, men det er først når vi nærmer os jul og det er godt nok, for lige nu er der ikke plads i skufferne. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

5 Kommentar

 • Madame
  25. september 2009 at 08:03

  Sikke nogle smukke Bodum-skåle, du har købt! Jeg kunne også trænge til at få lidt færre forskellige og så til gengæld nogle, der passer sammen.
  Jeg elsker sorte lys – det må jeg på jagt efter :o)

  Reply
  • Catarina
   25. september 2009 at 08:23

   Madame
   Ja så er det med at komme afsted, for de er billige i denne uge.

   Jeg overvejer faktisk at købe et par skåle mere, da de er så anvendelige. 🙂

   Reply
   • Niels
    23. februar 2012 at 20:37

    Hej! Hvis du er blevet træt af dine Bodum-skåle, køber jeg dem gerne af dig..!
    Niels

    Reply
    • Catarina
     23. februar 2012 at 21:05

     @Niels – Hvorfor skulle jeg blive træt af nogle skåle som er så anvendeligt, kunne faktisk godt bruge nogle flere. 🙂

     Reply
 • susan hansen
  3. april 2013 at 11:21

  det er som om de bodum skåle er udgået, nogle der ved hvor de kan købes?

  Reply

Skriv en kommentar