bodum® og lys

Da jeg var i Fakta tidliger i dag, for at få fyldt mit noget slunkne lyslager op, faldt jeg over et par (læs 4) bodum skåle i glas, som rent faktisk kan tåle varme ting, så som suppe og deslige.

Bodum skåle

De har en ret praktisk facon, én man rent faktisk kan spise af. Jeg har en del glasskåle men ikke nogle i samme størelse. Nu ryger nogle af porcelænsskålene, som ikke længer er kønne ud og samme vej ryger dem med chippet kant og som bare har fået lov til at stå, når jeg nu ikke havde noget bedre. Det har jeg nu!

Lyslager

Mit lyslager er også fyldt, men kun med sorte og hvide lys, da det var dem der var på bud i dag, faktisk kostede de kun 13,50, så det må da siges at være et ret billigt lager. Senere kommer der røde til, men det er først når vi nærmer os jul og det er godt nok, for lige nu er der ikke plads i skufferne. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “bodum® og lys”

  • Sikke nogle smukke Bodum-skåle, du har købt! Jeg kunne også trænge til at få lidt færre forskellige og så til gengæld nogle, der passer sammen.
    Jeg elsker sorte lys – det må jeg på jagt efter :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.