Menu
Livet

bodum® og lys

Da jeg var i Fakta tidliger i dag, for at få fyldt mit noget slunkne lyslager op, faldt jeg over et par (læs 4) bodum skåle i glas, som rent faktisk kan tåle varme ting, så som suppe og deslige.

Bodum skåle

De har en ret praktisk facon, én man rent faktisk kan spise af. Jeg har en del glasskåle men ikke nogle i samme størelse. Nu ryger nogle af porcelænsskålene, som ikke længer er kønne ud og samme vej ryger dem med chippet kant og som bare har fået lov til at stå, når jeg nu ikke havde noget bedre. Det har jeg nu!

Lyslager

Mit lyslager er også fyldt, men kun med sorte og hvide lys, da det var dem der var på bud i dag, faktisk kostede de kun 13,50, så det må da siges at være et ret billigt lager. Senere kommer der røde til, men det er først når vi nærmer os jul og det er godt nok, for lige nu er der ikke plads i skufferne. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

  • Catarina
    23. februar 2012 at 21:05