Menu
Livet

Lys og hygge

Jeg har lige opdaget at min stearinlysbeholdning er ret så slunken i det. Jeg har faktisk kun tre bloklys tilbage og et par af de store fyrfadslys, det er ikke meget, når jeg faktisk altid har gang i små ti bloklys ad gangen. Jeg må vist hellere se at få den beholdning op og få fyldt de skuffer igen, det er jo blevet sæson for lys og hygge. 😉

Tomme skuffer

Jeg ved godt at stearinlys sviner og forurener noget så forfærdeligt, men jeg elsker når jeg en råkold aften har tændt stearinlys i alle rum, det giver sådan en næsten ubeskrivelig hyggelig stemning her i huset.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Bente
  24. september 2009 at 13:25

  Lige netop på det dér punkt har jeg altså også svært ved at være miljøbevidst! Jeg vil heller ikke undvære de levende lys. Fyrfadslys skulle være den mindste ‘synder’, og jeg har stakkevis af stager til dem (så mange at mandens datter griner af mig 😉 ), så jeg er gået over til at bruge flest af dem.

  Og jo, jeg skal også til snart at have nye forsyninger 🙂 .

  Reply
  • Catarina
   24. september 2009 at 14:35

   Bente
   Tidligere havde jeg også ret mange fyrfadsstager, men med årene er der kun et par stykker tilbage på ungernes værelser. Jeg elsker mine bloklys og den måde de krøller kanten på når de brænder. 😀

   Reply
 • Madame
  24. september 2009 at 14:50

  Jeg kan godt forstå dig, jeg elsker også tændte stearinlys. Med lys alle vegne kan man næsten glemme vinterens rusk og mørke 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. september 2009 at 15:38

   Madame
   Ved lysenes og brændeovnens hjælp, gør det ikke så meget at det er mørkt, koldt og blæsende udenfor. 😀

   Reply
 • Jonna
  24. september 2009 at 15:23

  Ja det er også en af de ting jeg holder af ved efteråret, og pyt med de sviner lidt.

  Reply
  • Catarina
   24. september 2009 at 15:38

   Jonna
   Ja pyt med det, vi maler bare en gang ekstra, heller levende lys end ingen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar