Menu
Bloggeriet

Sidebaren

flickrDet, der ikke var helt på plads i mandags, efter jeg havde bredt mig, var sidebaren og de billeder der er derude. Nu er der kommet styr på, både bredden og billederne, nogle er nye mens andre går igen.

Et nyt plugin der kan vise fra 1 til mange, (ja jeg ved ikke hvor mange den rent faktisk kan vise, men egentlig er der vel ingen grænse) af mine billeder på flickr, er det også blevet til. Lige nu vises der 4 fra mit sæt ”Autumn”, men med et snuptag kan det ændres til 6 eller 8 billeder og selve sættet kan også skiftes meget let.

Jeg synes faktisk det ser ganske ok ud, med de 4 der er der nu.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Anita
  24. september 2009 at 08:53

  Orv, det plugin kunne jeg faktisk godt bruge. Jeg synes, det er meget smukkere end det gamle Flickr-badge 🙂

  Reply
 • Helle K.
  24. september 2009 at 10:08

  Hvor ser det godt ud – og nu har du jo delt adressen, så man kan aldrig vide 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. september 2009 at 10:10

   Helle K.
   Tak skal du have og du er mere end velkommen til at bruge dette plugin, det er jo derfor gutten lavede det (går jeg ud fra). 🙂

   Reply
 • Anita
  24. september 2009 at 18:45

  Tusind tak for tippet. Det gør intet, at billederne ikke skifter, for jeg vil ligeså gerne selv bestemme, hvad der skal vises i “ruderne”, så det passer ret godt til mit behov 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. september 2009 at 19:25

   Anita
   Velbekomme 🙂

   Reply
 • Plugins
  19. februar 2010 at 18:17

  […] osv. Men så er der dem som er synlige på bloggen og som jeg synes er pæne. Det ene har jeg  skrevet om før og er mit Flickr plugin det andet er mit Twitter plugin. For en en små tre ugers tid siden, så […]

  Reply

Skriv en kommentar