Menu
Familieliv / Motion

En søndag med det hele

Søndagen startede med, at jeg frisk og dejligt udhvilet smuttede til Langesøløbet her tæt på hvor vi bor. Jeg havde en aftale med en tidligere kollega om at deltage. Vejret var herligt og der var næsten ingen vind, rigtigt godt løbevejer. De 7,2 km blev løbet i et anstændigt tempo, da det ikke alle steder var til at overhale, men pyt, det var et dejligt løb i smukke omgivelser og et løb for hele familien.

Da jeg kom hjem blev vi enige om, at aftensmaden skulle blive til sen frokost, så da vi begyndte at blive lidt sultne. Tændte Søren op i grillen. Umm som det smagte og grillede mais på kolbe er nu lækre, også selvom det var eftermiddag.

kataloger

Resten af eftermiddagen og noget af aftenen er gået med at drømme og kikke kataloger. Det ser nu meget fristende ud, med sådanne hvide strande og sol, nu hvor sommeren har forladt Danmark. Jeg tror godt jeg kunne lokkes, hvis det skulle være. 😉

4 kommentar

 • Helle K.
  27. september 2009 at 22:18

  Jeg tror da også, at du kan lokkes – gode drømme så længe 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. september 2009 at 07:07

   Helle K.
   Ja ikk’, men nu får vi at se, om vi kan finde tiden. 😉

   Reply
 • Madame
  28. september 2009 at 07:49

  Åh ja, sådan et rejsekatalog er lokkende nu, hvor dagene bliver kortere. Tænk at holde ferie i varmen midt om vinteren – eller på et norsk fjeld.

  Ha’ en dejlig mandag, Catarina 😉

  Reply
  • Catarina
   28. september 2009 at 08:35

   Madame
   Jeg tror bare det at komme lidt væk og det er fjeldet eller stranden, så gør det godt sådan midt på vinteren. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar