En søndag med det hele

Søndagen startede med, at jeg frisk og dejligt udhvilet smuttede til Langesøløbet her tæt på hvor vi bor. Jeg havde en aftale med en tidligere kollega om at deltage. Vejret var herligt og der var næsten ingen vind, rigtigt godt løbevejer. De 7,2 km blev løbet i et anstændigt tempo, da det ikke alle steder var til at overhale, men pyt, det var et dejligt løb i smukke omgivelser og et løb for hele familien.

Da jeg kom hjem blev vi enige om, at aftensmaden skulle blive til sen frokost, så da vi begyndte at blive lidt sultne. Tændte Søren op i grillen. Umm som det smagte og grillede mais på kolbe er nu lækre, også selvom det var eftermiddag.

kataloger

Resten af eftermiddagen og noget af aftenen er gået med at drømme og kikke kataloger. Det ser nu meget fristende ud, med sådanne hvide strande og sol, nu hvor sommeren har forladt Danmark. Jeg tror godt jeg kunne lokkes, hvis det skulle være. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “En søndag med det hele”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.