Menu
Hverdagen

Åben lørdag

Når biler kører forbi ude på gaden, kan jeg hører, at vejen er ganske våd og når jeg kikker ud af mine vinduer, bliver jeg bekræftet i, at vejret ikke er sol og blå himmel i dag. Det er brændeovn og stearinlys vejr i dag og det er ok.

Indehygge

På et eller andet tidspunkt, skal dog ud på en lille løbetur, nok ikke i den værste regn, med jeg slipper nok ikke for, at blive våd, men så er det da godt, at jeg bare kan hoppe ind under den varme bruser, når jeg returnere. Lørdagen er åben for lidt af hvert og det er ok med mig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Madame
  3. oktober 2009 at 21:44

  Ja, sikke et vejr vi haft i dag – jeg har været inden døre hele dagen, men det er jo også hyggeligt med ild i brændeovnen ;O)

  Reply
 • Catarina
  4. oktober 2009 at 05:28

  Madame
  Ja så er det ligesom til at holde ud. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar