Menu
Familieliv

Et smut på handlen

Drengene skulle i Rosengårdscentret og se sig lidt omkring inden den stod på en tur i biografen, som også befinder sig ude i centret. Jeg havde et par småting jeg selv skulle kikke efter, så vi drog alle ud i den ende af byen.

Allerede da vi kom til centret kunne vi se, at der var mange, for der var ikke så mange parkeringspladser ledige som normalt. Christian kunne så oplyse, at der for tiden var noget som de kaldte ”Go Pink” i hele Odense og at der sågar er en bus der i den anledning er blevet malet pink, den så vi dog ikke noget til, jeg må holde øje med den de næste dage i Odense.

Nå, men vi havde ikke mere end lige parkeret bilen, inden drengene forsvandt. Søren og jeg gik ind i menneskemylderet og gik egentlig og hyggede os, for det jeg skulle have, kunne snildt vente til en anden dag.

Det jeg var på udkik efter, var en eller anden form for kosmetikpung, men til at have nøglen til Alfaen, campingvogne nøglerne, læbepomader, pille dåse og deslige i. Jeg har jo denne skønne pung som jeg jo fik i Påske gave. Den opfylder fint behovet for Tampax, lille deo og servietter, men den kan ikke rumme mine nøgler. Nogle af mine tasker er ret store og det betyder at alt ting ligger i én pærevælling, hvilket betyder, at jeg altid får fat i Peugeot nøglen, som den sidste, hvilket er ret så irriterende.

Jeg var først i Baggi, hvor jeg faldt for en almindelig pengepung, men det var jo ikke sådan én jeg var kommet efter, så jeg lagde den fra mig igen. Dernæst gik vi ned i Neye, men der havde de ikke lige det jeg søgte. Derefter gik vi bare rundt og osede og små sludrede hånd i hånd. Et smut ind forbi fiskehandleren og købe lidt med hjem, boghandlerern fristede og en enkelt bog røg også med. Tilbage på Store Torv, gik jeg igen ind i Baggi, måske jeg havde overset noget. Og ganske rigtigt, bag et stativ, i en kurv stående på gulvet, havde de en del forskellige kosmetikpunge til en rimelig pris. Jeg besluttede mig for en sort af slagsen og da jeg skulle betale, kom jeg forbi den pung jeg faldt for, første gang vi var i butikken. Denne gang tog jeg den med til kassen og betalte. Den kaldte så at sige på mig. 😉

Dejlige indkøb

Vel hjemme, skulle jeg se hvor meget af mine ting fra den gamle pung, som kunne være i den nye og surprise surprise, alt kunne være der og hvis jeg vil have det, så kan min mobiltelefon også være der. Jeg knuselsker allerede den pung, som er så handy og let at finde rundt i. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Lene
  10. oktober 2009 at 18:06

  Hej Catarina
  Skøn blog – den vil jeg følge! Løb, natur og fotografi … blandt andet, har vi til fælles. Kig forbi min blog, hvis du har lyst. Er lige startet, så jeg glæder mig til kommentarer og feedback m.m. Inspiration.
  Lene :0)

  Reply
  • Catarina
   10. oktober 2009 at 20:29

   Lene
   Velkommen til siden her og mange tak for de pæne ord. 🙂

   Jeg tror hellere jeg må kikke forbi hos dig. 🙂

   Reply
 • Madame
  11. oktober 2009 at 08:12

  Åh jeg elsker også sådan nogle små punge til at skabe lidt orden i den større taske – jeg har selv to i min taske. Jeg synes, din nye lille pung er meget yndig!
  God søndag til dig!

  Reply
 • Catarina
  11. oktober 2009 at 08:27

  Madame
  Den orden der allerede nu hersker i min taske er det hele værd – hvorfor jeg ikke har købt sådan en lille taske merer, noget før det vej jeg ikke. :_)

  Også en god søndag til dig. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar