Lørdag, jeg gider godt

10. oktober 2009

Morgen har strakt sig længer i sengen end ellers og nu skal kaffen, som indtaget af det stribede krus fra Gren Gate, se om den kan få bugt med den sidste rest af søvn. Jeg tror den har heldet med sig.

Morgenkaffe

Udenfor er solen langsom ved at bryde igennem skyerne mod øst, men mod vest ser det ikke for lovende ud, men jeg er naiv og tror at solen kan klare skyerne. For jeg gider altså godt en lørdag med solskin, hygge og måske en lille hjemmebagt kage, det er jo trods alt ferie og weekend. Men først må jeg vist hellere hoppe i løbeskoene og snuppe en lille lørdagsløbetur, det gider jeg nemlig også godt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Helle K. 10. oktober 2009 at 10:46

  Godmorgen og her vestpå og nordpå skinner solen – endnu 🙂
  Hyg dig – Fyn er fin 😉

 • Reply Catarina 10. oktober 2009 at 11:27

  Helle K.
  I er heldige at I har solen – her forsvandt den og skyerne vandt, men det er ok for det blæser ikke og det kan jeg altså godt lide. 😀

  Ja Fyn er fin (for det meste).

  Go’ lørdag til dig og familien. 🙂

 • Skriv en kommentar