Lørdag, jeg gider godt

10. oktober 2009

Morgen har strakt sig længer i sengen end ellers og nu skal kaffen, som indtaget af det stribede krus fra Gren Gate, se om den kan få bugt med den sidste rest af søvn. Jeg tror den har heldet med sig.

Morgenkaffe

Udenfor er solen langsom ved at bryde igennem skyerne mod øst, men mod vest ser det ikke for lovende ud, men jeg er naiv og tror at solen kan klare skyerne. For jeg gider altså godt en lørdag med solskin, hygge og måske en lille hjemmebagt kage, det er jo trods alt ferie og weekend. Men først må jeg vist hellere hoppe i løbeskoene og snuppe en lille lørdagsløbetur, det gider jeg nemlig også godt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 10. oktober 2009 at 10:46

  Godmorgen og her vestpå og nordpå skinner solen – endnu 🙂
  Hyg dig – Fyn er fin 😉

 • Reply Catarina 10. oktober 2009 at 11:27

  Helle K.
  I er heldige at I har solen – her forsvandt den og skyerne vandt, men det er ok for det blæser ikke og det kan jeg altså godt lide. 😀

  Ja Fyn er fin (for det meste).

  Go’ lørdag til dig og familien. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.