Søndagsmagelig

11. oktober 2009

Søndagen startede lidt senere end jeg plejer, jeg er åbenbart ved at lære at sove lidt længere end jeg plejer. Det er egentlig ok, for aftenen blev også trukket i den anden ende. Jeg er egentlig ikke meget for at ”sove dagen” væk, men når det nu er søndag, så er det vel ok.

Da drengene stadig sov, efter at Søren og jeg havde drukket det første krus kaffe hver, besluttede jeg mig for en lille morgenløbetur. Vejret så ret så indbydende ud, selvom der var lette skyer på himmelen, men der ingen vind, og de af jeg der kender mig, ved hvor meget jeg elsker vindstille vejr. Det var rigtigt dejligt, at komme ud i den friskeluft og få lidt sved på panden sådan en søndag formiddag.

Søndags skyer

Da jeg returnerede, havde Søren gjort klar til morgenmad, med æg og det hele og drengene var også vågne. Så efter et hurtigt bad sad vi alle bænket om et dejligt søndagsmorgenbord. Da vi var færdige med at spise, var det ved at være tid til at drengene skulle køres til stationen. Et smut over til Caspers og hans far i Korsør var programsat. Sønnike kommer dog hjem her senere i dag og så står den ellers på ferienydning for hans vedkommende.

Søren og jeg hygger i hinandens selskab med megen snak og hyggelige drillerier. Uha som jeg elsker magelige søndage hvor der er plads til alt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.