Udrensning

12. oktober 2009

Jeg synes at min lille Samsung NC10 trænkte til en god udrensning, så her til morgen tog jeg backup af alt, afinstalleret og sikkerhedskopieret, inden jeg trykkede på knappen som sætter maskineriet i gang med at ”restore tilbage til fabriksstandart”.

Restore

Nu er den ved at installerer opdateringer, men inden den fik netadgang, installerede jeg lige Bullguard, for eller er det vist ikke særligt sikkert at færdes surfe rundt i ”the world wide web space”. Nu skal jeg så bare have de sidste programmer ind og så er den atter kørende.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 12. oktober 2009 at 10:00

  Det ser smart ud Catarina. Er du også af og til ude for, at Bullguard beder om, at du skal logge dig på Bullguard med brugernavn og adgangskode.
  Altså uden du vil spørge dem om noget. F.eks. i går stod der sådan en meddelelse på min skærm og det er sket enkelte gange før?

 • Reply Catarina 12. oktober 2009 at 10:08

  Søren (Kbh)
  det er dejlig nem nu til dags at få pcerne formateret. 🙂

  Jeg har aldrig været udsat for at Bullguard har bed mig logge på, det lyder lidt underligt. Hvis det fortsætter skal du kontakte support, så de kan forklare hvorfor det sker og til hvad nytte det er. 🙂

 • Reply Søren (Kbh) 12. oktober 2009 at 10:28

  Catarina, “silent gratitude isn’t much use to anyone” så tak for det. Det vil jeg prøve, hvis det sker igen. Det er super pragtfuldt sol og efterårsvejr herovre. Håber det er tilsvarende på “fynsland” 🙂

 • Reply Catarina 12. oktober 2009 at 10:41

  Søren (Kbh)
  Lidt blakket sol, men trods alt sol og det er dejligt. Ha’ en god dag. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.