Menu
Familieliv

Dejlig men kold dag

Nøj hvor er vinden dog kold i dag og det var måske grunden til, at Odenses gader ikke var særligt fyldte, snare tvært i mod. For jeg mener da nok at kan huske, at ferierne plejer at få det til at syne af en lille smule mere. Det gjorde nu ikke noget for os, at der var så få mennesker, for det gav plads til vinduesshopping som ikke er at kimse af.

Stille Odense
~Mobilbillede. Som retsten af Odense, var Vintapperstrædet også ret mennesketomt.

Vi skulle som noget af det første besøge humac i Vestergade, da de havde sendt en sms, om at Sønnikes earplugs til hans iPod Touch, kunne afhentes. Vi indleverede dem til reparation sidste fredag og i går fik vi besked om at de var klar i butikken. De var så ikke blevet repareret, for dem vi fik udleveret, var sprit nye, så det må siges at være god service.

Da vi havde gået rundt og kikket på elektronik forretninger og andre spænnende butikker, var det tid til engang frokost. Sønnike valgte at vi skulle på Café Kræz, så sådan blev det. Vi kikkede begge på kortet og ingen af os valgt frokostretter, næ vi var som så rørende enige (som mor så søn, vil nogen nok sige), for vi havde begge valgt den ”Sunde Brunch”, som bestod af; Hjemmerørt vanilje-youghurt med skovbær sprøde fulkornsflager, masser af frisk frugt, sprøde grøntsager, røget laks, brie, hollandsk edam ost, scramble eggs, pesto-smurt toast med engelsk cheddar, samt pandekager med ahornsirup. Dertil fik Sønnike en stor mango/papaya smoothie og jeg en lille kande ”Blue Mountain” kaffe.

Brunch
~Mobilbillede. Brunch på Café Kræz i Odense.

Nu er vi atter hjemme og godt mætte, men det forhindrede ikke Sønnike at bestille mors frikadeller med stuvede ærter og gulerødder. Jeg må vist i gang med at skrælle gulerødder og kartofler, inden jeg smutter afsted til en god omgang spinning.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • henriette
  13. oktober 2009 at 16:21

  Kære Catarina. Sikke en dejlig formiddag I har haft og med sådan en brunch, er I godt rustet til resten dagen 🙂

  Vjeret her er herligt og sådan ser det også ud til at være hos jer, trods det er det ER temmeligt friskt i det.

  Fortsat god ferie og kærlig hilsen
  Henriette 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2009 at 19:23

   Henriette
   Ja der var ikke meget plads til aftensmad, men lidt kunne vi dog knibe ned.

   Ja vejret er smukt, men bidende koldt.

   I må også have en fortsat god ferie. 🙂

   Reply
 • Pia
  13. oktober 2009 at 18:05

  Det er altså kvalitetstid i høj klasse:o)

  Reply
  • Catarina
   13. oktober 2009 at 19:23

   Pia
   Ja og endda for os begge. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London
  14. oktober 2009 at 15:42

  Hvor lyder det bare hyggeligt!

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2009 at 16:43

   Tina
   Det var en rigtig hyggelig dag som vi begge nød. 🙂

   Reply
 • Shabby Marianne
  15. oktober 2009 at 08:30

  Hvor ser det dejligt ud – jeg var der for tre uger siden og Odense kan altså et eller andet med gode cafeer….

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2009 at 08:35

   Marianne
   Det var rigtigt lækkert og du har ret, nogle af caféerne har godt kokke, andre har så knap så gode. På Kræz er jeg dog ikke blevet skuffet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar