Menu
Hverdagen

En uge for tidligt

Kender du det at man får en invitation, ser datoen og registrere, at den dag er ledig i kalenderen og bliver opstemt over at få en invitation til noget som lyder spændende. I sidste uge fik jeg sådan en invitation og har siden set fra til i dag hvor jeg skulle af sted. I dag er det dagen for min invitation, en invitation til uddannelsesmesse hvor forskellige aktører vil være tilstede. Og de af jer der kender mig, ved at det at lære nyt, lige min noget for mig.

Jeg indstiller gps’en og er for så vidt klar, til at smutte ud af døren, da jeg kommer til at kikke endnu engang på invitationen – den 20. oktober står der, endda med store bogstaver, det er ski da ikke den 20. i dag tænker jeg, men måtte lige tjekke i min kalender en ekstra gang. For ”filan da også”, jeg er en hel uge for tidligt på den. 😕

Uddannelsesmesse

Det var da godt jeg ikke var kørt til den anden ende af Fyn, før jeg opdagede det. Nu er der er ikke noget som ikke er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Så nu har jeg sat en kop kaffe over og glæder mig til at læne mig tilbage og bare nyde den, ude at skulle have et øje på frk. klokken.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar