Tidlig morgen

Det var bælg-ragende mørkt da jeg kyssede Søren farvel og hoppede ud under bruseren. Nu hvor jeg sidder påklædt og med håret sat til abekattestreger, er det stadig mørkt, men en svag rødmen kan dog anes længst mod øst.

Mørkt

Om en times tid vil jeg langsomt vække Christian, for vi har planer i dag. Planer som kræver at GPSen tages i brug og at vi tager herfra i rimelig tid, da der skal køres et par kilometer inden vi når frem. Jeg glæder mig og det ved jeg også at Christian gør, for ingen af os har nogensinde været der, men kun set og hørt om det i aviser og på tv.

Nu vil jeg læse lidt nyheder og så ellers nyde morgenkaffen

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Tidlig morgen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.