Menu
Dagligdagen

Tidlig morgen

Det var bælg-ragende mørkt da jeg kyssede Søren farvel og hoppede ud under bruseren. Nu hvor jeg sidder påklædt og med håret sat til abekattestreger, er det stadig mørkt, men en svag rødmen kan dog anes længst mod øst.

Mørkt

Om en times tid vil jeg langsomt vække Christian, for vi har planer i dag. Planer som kræver at GPSen tages i brug og at vi tager herfra i rimelig tid, da der skal køres et par kilometer inden vi når frem. Jeg glæder mig og det ved jeg også at Christian gør, for ingen af os har nogensinde været der, men kun set og hørt om det i aviser og på tv.

Nu vil jeg læse lidt nyheder og så ellers nyde morgenkaffen

6 kommentar

 • Madame
  15. oktober 2009 at 07:37

  Det lyder spændende, Catarina, hvor mon i skal hen …

  Ha’ en dejlig dag med Christian!

  Reply
  • Catarina
   15. oktober 2009 at 08:15

   Madame
   Ja det skal jeg (måske) nok fortælle om i aften eller i morgen. Nu får vi at se. 😀

   Og tak i lige måde. 🙂

   Reply
 • henriette
  15. oktober 2009 at 09:04

  Ej altså.. jeg er da nysgerrig. Fortæl hvor I skal hen.. Nu nu 😉

  Kære Catarina jeg har tagget dig, og håber at du syntes det ku være sjovt at lege med 🙂

  Knus og god fornøjelse med turen i dag.
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2009 at 08:36

   Henriette
   Vi var som et smut på ARoS i Århus. 🙂

   Jeg vil gerne lege med og kikker på det senere på dagen. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  15. oktober 2009 at 11:37

  Spændende – glæder mig til (måske) at høre mere 🙂
  God tur til jer begge.

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2009 at 08:37

   Helle K
   Der skal nok komme et lille indlæg fra vores tur til ARoS i Århus. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar