Menu
Teknologi

Spielberg eller noget

Sønnike har de sidste 3-4 år været ret så interesseret i at lave film, special effects og klipning af film. I den tid han har gået på Vissenbjerg, er det også sønnike som har filmet diverse arrangementer og derefter redigeret dem. Og det er i samme tid, han er begyndt at kikke på alle de forskellige videoproducenter og deres udvalg.

De kameraer sønnike har kikket på, er ikke i den billige ende, så den han har også spinket og sparet. I mandags kom han og spurgte om jeg ville overføre x-antal kroner til hans kortkonto, for nu havde han fundet ”sit” kamera på Amazon.com til små 4000 kr. billigere end i forretningerne herhjemme. Jeg kikkede og vi snakkede om de forskellige funktioner og om det nu kunne alt det han gerne ville have, at det kunne. Da vi havde gennemgået alt, bestilte sønnike kameraet. Der gik ikke lang tid inden han modtog en mail at kameraet ville blive leveret mellem d. 16. og den 22. oktober.

Som før nævnt, så er sønnike heldig, for selvfølgelig kom kameraet i går torsdag den 16. Og nøj hvor blev han glad. Pakken blev sirligt pakket ind ud og vært et papir nøje læst igennem. Alle kabler og selve kameraet blev ligeledes pakket pænt ud inden brugsanvisningen blev fundet frem.

Panasonic HDC-HS20

Én ting havde vi dog ikke tænkt på – det var engelsk stik i opladeren. Vi smuttede ind til byen og endte efter et par forsøg, i Click, min lokale fotobutik, som selvfølgelig havde et stik, som kan få et UK stik til at blive til dansk. Da vi nu var der inde købte sønnike også lige en taske til kameraet. Så nu er sønnike klar til at agere Spielberg eller…

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Pia
  18. oktober 2009 at 08:52

  I styrer simpelthen for vildt der ovre. Tror knægten må ha arvet dine fantastiske egenskaber udi teknik og film og farver og og og og og og og og

  Håber han får djævlens meget glæde af sit nyindkøb:o))

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2009 at 10:21

   Pia
   Tjaaa æblet falder sjællent langt fra stammen. 😆

   Jeg tror ikke der er nogen på efterskolen der længere kan føle sig sikre. 😀

   Reply
 • Pia
  18. oktober 2009 at 21:21

  Hahaha, nej heldigvis, de vil helt sikkert elske at kunne se sig selv fra en god tid:o)

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2009 at 07:00

   Pia
   Jeg håber ski osse på at jeg for lov til at se lidt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar