Menu
Livet / Teknologi

Travle dage

Dagene i denne uge er bare fløjet af sted og nu er vi allerede nået midtvejs næsten uden jeg har lagt mærke til det. Jeg har rendt meget fra det ene til det andet og i går var jeg sågar til uddannelsesmesse i Middelfart og i dag har jeg været i jobklub. Der er blevet skrevet ansøgninger og rettet cv til. Så sent som i dag, er der røget en ansøgning af sted og faktisk er det et job jeg gerne vil have, så det er lidt spændende.

I morgen og på fredag har jeg taget et par feriedage, fordi jeg skal på foto kursus i Randers Regnskov og er du tosset som jeg glæder mig. Det skulle jo have fundet sted i foråret, men dengang blev det aflyst. Nu bliver det endelig til noget og det er glæder mig helt vildt.

8 kommentar

 • Søren (Kbh)
  21. oktober 2009 at 18:45

  Catarina, husk denne oplysning fra dit link:
  Vær let påklædt, da temperaturen i Regnskoven året rundt er mellem 22 og 30 grader, og fugtigheden er tæt på 100%. Overtøj kan låses inde i garderobeskabe i Regnskoven.
  ellers bliver det ikke spor sjovt. Men så bliver det spændende 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. oktober 2009 at 18:48

   Søren (Kbh)
   Vi har skam fået udleveret diverse papirer på hvad vi skal have med og da vi også skal sove i regnskoven kommer vi alle nok med en lidt bagage og masser af fotoudstyr. 😀

   Reply
 • Søren Kbh)
  21. oktober 2009 at 20:34

  God søvn på gulv eller i hængekøje siger jeg bare. Du er sej. Jeg har lagt din
  oplevelse ind nederst hos mig. Lidt for sjov for du har set det før:D

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2009 at 07:17

   Søren (Kbh)
   Vi skal nu sove på madrasser i Fregatten, så så slemt er det nu ikke.:-)

   Reply
 • Katja
  21. oktober 2009 at 21:07

  Hvor lyder det sejt ! Skal du så sove i hængekøje mon ???
  Rigtig god fornøjelse – jeg glæder mig til at se flotte billeder 🙂

  Katja

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2009 at 07:18

   Katja
   Tak skal du have.

   Vi skal nu sove på madrasser i Fregatten så det bliver spænnende. 😀

   Reply
 • Helle K.
  21. oktober 2009 at 21:16

  Jeg glæder mig vildt meget til at se billeder fra dine fotodage i Randers – god tur 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2009 at 07:19

   Helle K.
   Tak skal du have. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar