Travle dage

21. oktober 2009

Dagene i denne uge er bare fløjet af sted og nu er vi allerede nået midtvejs næsten uden jeg har lagt mærke til det. Jeg har rendt meget fra det ene til det andet og i går var jeg sågar til uddannelsesmesse i Middelfart og i dag har jeg været i jobklub. Der er blevet skrevet ansøgninger og rettet cv til. Så sent som i dag, er der røget en ansøgning af sted og faktisk er det et job jeg gerne vil have, så det er lidt spændende.

I morgen og på fredag har jeg taget et par feriedage, fordi jeg skal på foto kursus i Randers Regnskov og er du tosset som jeg glæder mig. Det skulle jo have fundet sted i foråret, men dengang blev det aflyst. Nu bliver det endelig til noget og det er glæder mig helt vildt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 21. oktober 2009 at 18:45

  Catarina, husk denne oplysning fra dit link:
  Vær let påklædt, da temperaturen i Regnskoven året rundt er mellem 22 og 30 grader, og fugtigheden er tæt på 100%. Overtøj kan låses inde i garderobeskabe i Regnskoven.
  ellers bliver det ikke spor sjovt. Men så bliver det spændende 🙂

  • Reply Catarina 21. oktober 2009 at 18:48

   Søren (Kbh)
   Vi har skam fået udleveret diverse papirer på hvad vi skal have med og da vi også skal sove i regnskoven kommer vi alle nok med en lidt bagage og masser af fotoudstyr. 😀

 • Reply Søren Kbh) 21. oktober 2009 at 20:34

  God søvn på gulv eller i hængekøje siger jeg bare. Du er sej. Jeg har lagt din
  oplevelse ind nederst hos mig. Lidt for sjov for du har set det før:D

  • Reply Catarina 22. oktober 2009 at 07:17

   Søren (Kbh)
   Vi skal nu sove på madrasser i Fregatten, så så slemt er det nu ikke.:-)

 • Reply Katja 21. oktober 2009 at 21:07

  Hvor lyder det sejt ! Skal du så sove i hængekøje mon ???
  Rigtig god fornøjelse – jeg glæder mig til at se flotte billeder 🙂

  Katja

  • Reply Catarina 22. oktober 2009 at 07:18

   Katja
   Tak skal du have.

   Vi skal nu sove på madrasser i Fregatten så det bliver spænnende. 😀

 • Reply Helle K. 21. oktober 2009 at 21:16

  Jeg glæder mig vildt meget til at se billeder fra dine fotodage i Randers – god tur 🙂

  • Reply Catarina 22. oktober 2009 at 07:19

   Helle K.
   Tak skal du have. 🙂

  Skriv gerne en kommentar