Menu
Livet

Stille søndag

Søndagen er en af de stille, ikke nogle uventede hændelser ej heller noget andet som har forstyrret den hjemmelige hygge. Det er dejligt med en søndag, som ikke indeholder andet, end ren og skær hygge med manden i mit liv. Jeg elsker langsomme søndage som bare byder på hygge uden store armbevægelser.

Vejret i dag er suppevejr, så derfor står den store gryde på komfuret og sprutter med en god hjemmelavet gullaschsuppe, en god kraftig én, som nok skal få næserne til at løbe, uhm som jeg glæder mig til den skal spises. Men lige nu fortsætter køkkenhygge, og med kaffe, pc og en enkelt småkage er det slet ikke så ringe. Måske jeg skal finde en bog – en fotobog, bare for at gøre hyggen total, jeg tror det. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  26. oktober 2009 at 07:33

  Sådan en dag havde jeg også – bare ved Vesterhavet 🙂 – og vores suppe var fra Mou 😉

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2009 at 08:10

   Helle K.
   Det er dejligt med søndage som bare ser kønne fordi…. og suppe fra Mou, er nu heller ikke at kimse af. 🙂

   Reply
 • Jens Drejer
  26. oktober 2009 at 16:15

  Lige for tiden spiser jeg også suppe hver dag. Det er rigtig suppevejr og jeg elsker det. 😀

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2009 at 08:36

   Jens
   Jeg er også vild med suppe og kunne snildt spise det hver dag, men resten af familien ville nok betakke sig, hvis den stod på suppe hver dag. 😉

   Reply

Skriv en kommentar