Menu
Familieliv / Motion

Go’ lørdag

Jeg startede dagen med at vågne 20 minutter over 4, en anelse tidligt synes jeg nok, så jeg blev liggende og bare gassede den og læste en smule. Først hen ad 7 valgte jeg at kaste stængerne ud over sengekanten og smutte ind i stuen hvor Søren havde sørget for varme i brændeovnen og en dejlig kop kaffe var skam også på vej.

Da kaffen var drukket og morgennyhederne læst, ville Søren finde en frisør som havde tid til at tage ham her i dag, samt ind til vores lokale urmager og få sat et ny batteri i hans ur. Jeg fandt løbetøjet og løbeskone frem og smuttede ud på en rigtig dejlig og næsten vindstille tur. Hvor er det længe siden at jeg har løbet i vindstille vejr, havde næsten glemt hvor dejligt det er og hvor meget jeg elsker det. I dag blev det kun til 11 km, men der er jo også en dag i morgen og hvis vejret bliver lige så godt som i dag, kan der snildt ryge et ekstra kilometer oveni.

Nu har Sønnike og jeg lige været oppe og proviantere og resten af lørdagen, skal bare gå med små projekter og løse ender som skal samles.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar