Menu
Motion / Teknologi

Tænke tænke

Jeg er rigtig glad for mit næsten nye løbeur og bruger det hver gang jeg er ude og løbe, om det er herhjemme eller da vi var på ferie. Det jeg er ret så vild med, er at det undervejs i mit løberi kan fortælle mig hvor mange kilometer jeg har løbet og ligeledes fortælle mig hvor mange kalorier jeg har forbrændt. Skide smart. En anden funktion som jeg også er vild med, er at jeg kan bede uret om at huske min position så det kan guide mig tilbage til start. Specielt når jeg løber steder hvor jeg ikke er kendt er det smart, for jeg er altså ikke særlig god til at finde vej og hvis jeg bliver snurret for meget rundt, så aner jeg ikke hvor jeg er. Nok en kvindeting. 😉 Når jeg så kommer hjem fra en løbetur, kan jeg uploade mine data til Garmin Connect, hvor jeg på Google Map kan se hvor jeg har løbet, højdemeter og puls undervejs, det er jo også lige noget for sådan en statistik/tal hej som mig. Så jow, jeg hygger mig med mit ur.

Så er det så sådan, at jeg her de sidste gange til spinning også har haft det på, bare sådan for at se hvor mange kalorier jeg forbrænder på de dersens tretimers sessions. Det jeg kunne aflæse på uret, var et stort rundt 0, ingen kalorier, og det kan jo ikke passe. Så jeg havde nok indstillet uret forkert. Hjem og kikke i manualen og nej jeg havde ikke indstillet uret forkert. Uret kan sagtens tælle kalorier når man cykler, men kun når jeg cykel ude i naturen, hvor gps’en er sat til, ikke på en spinningcykel. Kalorietælleren beregner ud fra tilbagelagte kilometer, min vægt og min højde, så derfor virker uret ikke til spinning, da jeg jo ikke rør mig ud af flækken. ØV

Nu er det så sådan at jeg tænkte, at det var da nok bare en firmware opdatering der skulle til. Nixen bixen, det ny Forerunner 405 som kom for et par måneder siden og som har fået et lille tillægs navn, så det hedder Garmin Forerunner 405CX, kan nemlig den feature, med at tælle kalorier på en spinning cykel, da CX’eren udregner kalorieforbrændingen ud fra pulsen og ikke ud fra den tilbagelagte distance.

Forerunner

Nøj hvor vil jeg gerne have det ur, men det kræver altså lige, at jeg får solgt det jeg har i forvejen, så hvis du kender én som gerne vil have et ½ år gammelt gps ur, som virker upåklageligt og ikke har nogen ridser, så må du da gerne gi’ et prej. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Bambi72
  1. november 2009 at 00:30

  Tjaaa du kan jo starte med at fortælle, hvad du vil have for det…. Så skal jeg forsøge at overtale finansministeren herhjemme, om at det er fuldkommen nødvendigt 😉

  Reply
  • Catarina
   1. november 2009 at 08:30

   Bambi
   Jeg har lige sendt dig en mail. 🙂

   Reply
 • Botte
  1. november 2009 at 17:16

  Søde Cat,
  vi takker her på Åboulevarden og takker for en go handel 🙂
  Janse glæder sig allerede til at skulle teste det og jeg glæder mig til at skulle teste hendes Forerunner 205 🙂

  Knuuuuuse

  Reply
  • Catarina
   1. november 2009 at 17:36

   Botte
   Selv tak og jeg håber Janse bliver glad for det. Nu kan jeg med god samvittighed smutte ug og købe det andet. 🙂

   Reply
 • Bambi72
  1. november 2009 at 19:23

  Tillykke med salg og køb…….
  Håber på at der falder noget lign. af til mig til føsdag eller til jul….
  Har ihverfalde sat en lidt billigere model på ønskelisten 😉

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 10:13

   Bambi
   Tak skal du have og d kan godt glæde dig, det er et ret fedt ur. 😀

   Reply
 • Pia
  2. november 2009 at 08:59

  Er spændt på at høre hvad du synes om det nye ur, det gad jeg virkelig også godt ha engang, fedt fedt at det os virker på spinnercyklen.

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 10:14

   Pia
   Jeg er også spændt på det og jeg tror ikke jeg bliver skuffet – det har jeg jo ikke været til nu så fordi det kan mere, tror jeg faktisk bare jeg bliver mere glad for det. 😀

   Reply
 • Helle K.
  2. november 2009 at 14:27

  Jeg ved ikke noget om pulsure, men jeg kan altså godt finde vej 😉

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 14:37

   Helle K.
   Det kan jeg ikke når jeg løber et fremmed sted og kommer til at dreje for mange gange, så kan jeg ikke finde tilbage. Når jeg løber glemmer jeg at se hvor jeg er. 😉

   Reply

Skriv en kommentar