I år har jeg været rigtig heldig med at få chili til at gro på friland og vi har, kunne høste hele sensommeren og endda kunne give væk af både den ene sort og den anden.
Nu har jeg plukket de sidste og selvom der ikke er ret mange der er modnet pga. den manglende sol og varme de sidste måneder, så smager de formidabelt. Den milde smager som en peberfrugt med bid i, efter min mening ikke stærk og den stærke, gir’ en et spark bag i, men uden at ødelægge smagsløgne.
I aftenens menu, som er en krydderbøf a la casa Catarina, kommer der én af hver i, sammen med et par chalotteløg, en håndfuld hvidløg og saften fra en lime samt salt og peber. Tilbehør, bliver ovnbagte kartofler og gulerødder samt en rødkåls/appelsinsalat.
6 kommentar
Lene
7. november 2009 at 15:41Hvor er de smukke sådan nogle chili-frugter! Og smager … uhm! :0)
Bon appetit, god aften.
Catarina
7. november 2009 at 16:37Lene
Tak skal du have og du må også have en god aften. 🙂
Liselotte
7. november 2009 at 15:58Uhm… jeg gad altså godt at spise hos dig i aften, Catarina 🙂
Catarina
7. november 2009 at 16:38Liselotte
Du er mere end velkommen, der er vist rigelig med mad. 🙂
Sister Bonde
9. november 2009 at 16:07ÆÆÆÆÆÆlllsker bare chili – men får det sjældent. Jens kan ikke tåle det, og så er det jo svært at lave skøn stærk mad.
Men når der spises ude, får den ikke for lidt med revanche.
Øv, at du ikke var med i lørdags – det var så hyggeligt.
Catarina
9. november 2009 at 21:22Sister Bonde
Aii hvor ærgeligt at Jens ikke kan tåle der, når du nu er så vild med det. Kan godt forstå at du bestiller mad med chili når du får chancen. 😀
Ja det var træls, men der er langt fra KBH til Als, hvis jeg blev ringet op og skulle afhente. 😉