Menu
Livet

Så er jeg ved at være klar

Papirerne til fagforeningen

Formiddagen er blevet brugt på forberedelse, grundig forberedelse. I morgen skal jeg nemlig til rivegilde, nej det er det jo ikke. I morgen skal jeg til 3-måneders samtale på fagforeningen og der er nogle papirer jeg skal have med, ansøgninger der skulle printes ud ligesom cv’erne skulle udskives. Nu ligger det hele i forskellige plastikcharteks sirligt og til at finde hoved og hale på. Der er lige en enkelt løs ende, men den kaster jeg mig over når jeg lige har fået lidt morgenmad/frokost. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Jesper
  10. november 2009 at 11:32

  Hej Catarina

  flot flot side, og sikken en masse gode ider/ting at finde herinde
  fandt bla dit flotte overflødigshorn har du evt en skabelon til dette og til dine chokolade mønstre skal lave et til min svigerfar/mors sølvbryllup d 8 dec
  og har ledt på hele nettet med diverse ordvalg kom frem til dig heldigt for mig håber jeg da kan du ikke være sød og hjælpe mig

  MVH
  Jesper Ebling

  Reply
 • Helle K.
  10. november 2009 at 11:55

  Det virker næsten som om det mere er et spørgsmål om kontrol, end et spørgsmål om at finde et nyt job til dig.

  Reply
 • Catarina
  10. november 2009 at 12:19

  Helle K.
  Det er lidt kontrol og opfølgning på om jeg nu søger x- antal job om ugen og ikke bare går og sløver den af. Det er nu ok for mig, da jeg har mine ting i orden, men for andre, kan det meget vel munde ud i at di mister dagpengene en dag eller to. 🙁

  Reply
 • Shabby Marianne
  10. november 2009 at 16:33

  Man kan ikke sige andet end at du kommer forberedt til mødet i fagforeningen…. Måske du ligefrem kunne komme hjem med et input derfra.

  Reply
  • Catarina
   10. november 2009 at 17:21

   Sabby Marianne
   Jeg er som regel altid 100% forberedt når jeg går til møder, så sådan skal det også være i morgen. 😀

   Jeg håber også der kommer noget fornuftigt ud af det. 😉

   Reply
 • Helle K.
  10. november 2009 at 16:33

  Jeg ville også have mine ting i orden, men alligevel hader jeg at skulle kontrolleres 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. november 2009 at 17:22

   Helle K.
   Ja det er ikke altid lige sjovt, men de gør jo også bare deres job og har det sikkert heller ikke altid godt med det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar