En stille stund

11. november 2009

Jeg var jo til samtale i fagforeningen i dag og det var en fin samtale vi havde. Jeg havde mine ting i orden, så der var ikke noget at komme efter. Jeg skal fortsætte som jeg har gjort hidtil og så bliver jeg indkaldt igen, om en tre måneders tid. Dejligt at sådanne samtaler kan forløbe så gnidningsfrit.

En stille stund

Mens mørket er ved at sænke sig over Fyn, sidder jeg og nyder dagens første rigtige kop kaffe. Lidt stille tid er slet ikke sådan at fornægte. Det er balsam for sjælen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. november 2009 at 17:21

  Det ser ihvertfald sjælefredsagtigt ud 🙂

  • Reply Catarina 11. november 2009 at 17:32

   Helle K.
   Jeg ville hygge mig endnu mere hvis du sad ved siden af og fik en kop kaffe – det kunne være hyggeligt. 😉

 • Reply Helle K. 12. november 2009 at 14:42

  Det kunne det helt sikkert – men jeg legede at jeg var der 😉

  • Reply Catarina 12. november 2009 at 15:06

   Helle K.
   Det var hyggeligt. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.