Menu
Dagligdagen / Teknologi

Upgrade og ned med nakken

I fredags købte jeg jo en Win7 og fredag aften sad så og overvejede, om jeg skulle smide den 17” eller den lille 10”. Efter nogle overvejelser, kom jeg frem til samme løsning som Bot, skrev i en kommentar til fredagens indlæg nemlig; at smide den på begge maskiner.

Lørdag vågnede jeg og var egentlig ikke helt på toppen, jeg gav den dårlige nattesøvn skylden og gik i gang med at opgrader den store 17”. Samtidig satte den lille i gang med at lave backup. Søren skulle et par ærinder i byen og ville så tage endnu én Win7 med hjem til mig. Jeg havde det ikke helt godt og snuppede et par Panodiler og håbede, at de ville tage det, der åbenbart var i ved at indtage min krop.

Jeg fik opgraderet den store og efterfølgende også installeret på den lille som jo kørte på XP. Hold da op en forskel det er at køre Win7 i forhold til Vista. Det går jo lynende stærkt og brugerfladen er stadig lige så fiks og smooth som Vista bare hurtigere. Meget hurtigere. På den lille er der også væsentlig ændringer at mærke, også her er det på hastigheden, dog ikke så markant som på den store, men alligevel mærkbart.

Windows7

Alt i alt, blev det hele meget bedre på begge mine pc’er, hvorimod jeg blev ringere og ringere som lørdagen skred frem. Det endte med, at jeg smuttede tidligt i seng, iført en masse tøj, et halstørklæde og sokker. Et kønt syn siger jeg jer. 😉

Men jeg skulle være frisk og klar til søndag klokken 9, for jeg havde skrevet mig på til ”4 i rap” (spinning i 4 timer), en spinding event i den lokale spinningklub og jeg ville ikke melde fra. Den første time gik ok selvom jeg min næse løb om kap med mine ben og jeg måtte også af cyklen og få snydt den godt og grundigt. Derefter var det ligesom om min krop havde fået brændt alle dårligdommene af og jeg følte mig bedre tilpas, end jeg havde gjort det sidste døgns tid. Da jeg kom hjem til Søren om eftermiddagen, var jeg helt høj og havde det super godt igen. Så resten af søndagen blev brugt på hygge og uden andre opdateringer, heller ikke bloggen og det gjorde godt.

2 kommentar

 • Helle K.
  16. november 2009 at 20:14

  Godt du er frisk igen 🙂
  Måske jeg skulle installere mellemste på en spinningcykel? 😉 så han kan blive hurtig rask.
  Du må forresten ikke tage så meget tøj på, hvis du har feber- så skal du smide tøjet, bruge et lagen over dig og drikke koldt vand 😉

  Reply
  • Catarina
   17. november 2009 at 11:30

   Helle K.
   Jeg tror ikke jeg havde feber, jeg var bare ret så skidt og ved at tahe masser af tøj på, så svedte jeg som en hest hele natten og på den måde tror jeg jeg svedte det ud af kroppen. 😉

   Reply

Skriv en kommentar