Menu
Livet

Tandlægebesøg

I dag var det tid til at besøge min tandlæge. Og jer som læser fast med herinde ved; at jeg elsker at gå til tandlæge og altid har gjort det. I dag glædede jeg mig lige så meget som sædvanligt, men som det så oftest går, så er mine besøg ret så korte, således også i dag. Nu må jeg vente 9 måneder før jeg atter får lov at aflægge min yndlingslæge et visit. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Fru E
  17. november 2009 at 16:56

  Du må gerne overtage mine besøg 😉

  Reply
  • Catarina
   17. november 2009 at 19:23

   Fru E
   Det gjorde jeg gerne, bare jeg måtte bruge min egen Knudsen. 😀

   Reply
 • Margrethe
  17. november 2009 at 17:32

  Tænk – min tandlæge er død! – Jeg har aldrig været glad for at gå til tandlæge, (jeg har sarte tænder 😉 ) men jeg lærte at acceptere at det er nødvendigt, han hyggede sådan om sine patienter og var go’ til at os til at få os til at slappe af.
  …. Og så går han hen og dør – jeg har det lidt som at tandlæger dør ikke før de ér blevet pensioneret, lige som læger heller ikke gør ;0) – men de gør de så..
  Nu skal jeg ud og finde en ny tandlæge – suuuk…..

  Reply
  • Catarina
   17. november 2009 at 19:25

   Margrethe
   Nej du har så ret, tandlæger og læger dør bare ikke og slet ikke føre de for længst er gået på pension og vi har vænnet os til deres afløser.

   Jeg ville heller ikke synes om at skulle ud og finde en anden. Jeg har haft min siden jeg blev 18 og ikke længere hørt under børnetandplejen. 🙂

   Held og lykke med at finde én.

   Reply

Skriv en kommentar