Og Søren hænger på den forkerte side

18. november 2009

Trafikken

.. selv landevejen er spæret. Så nu er Søren kørt ind til Fredericia og for at få lidt kaffe og lidt mad. Så håber vi bare at der er fri bane inden så længe. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Alice M 18. november 2009 at 19:43

  Der er (var) ligeså meget kø indtil Fredericia… Jeg tog 2 timer hjem idag i stedet for 45 min – og så skulle jeg ikke engang over broen!!!!

  Det værste var motorvejen – sad HELT stille i knap 45 min – Puuha det er bare laaaang tid.

  Da de så endelig fik åbnet motorvejen igen omkring kl 17 (ifølge trafikradio) sad en anden lastbil fast under den meget lave bro man kan køre under efter den gamle bro for at komme ind til Fredericia.

  Godt jeg er hjemme ved sofaen.

  • Reply Catarina 18. november 2009 at 20:35

   Alice
   Jeg kan rundt om i blogland læse, at der er flere som har været længe om at komme hjem i dag. Det er træls når det sker.

   Nyd din aften på sofaen, den har du fortjænt. 🙂

  Leave a Reply