Og Søren hænger på den forkerte side

18. november 2009

Trafikken

.. selv landevejen er spæret. Så nu er Søren kørt ind til Fredericia og for at få lidt kaffe og lidt mad. Så håber vi bare at der er fri bane inden så længe. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Alice M 18. november 2009 at 19:43

  Der er (var) ligeså meget kø indtil Fredericia… Jeg tog 2 timer hjem idag i stedet for 45 min – og så skulle jeg ikke engang over broen!!!!

  Det værste var motorvejen – sad HELT stille i knap 45 min – Puuha det er bare laaaang tid.

  Da de så endelig fik åbnet motorvejen igen omkring kl 17 (ifølge trafikradio) sad en anden lastbil fast under den meget lave bro man kan køre under efter den gamle bro for at komme ind til Fredericia.

  Godt jeg er hjemme ved sofaen.

  • Reply Catarina 18. november 2009 at 20:35

   Alice
   Jeg kan rundt om i blogland læse, at der er flere som har været længe om at komme hjem i dag. Det er træls når det sker.

   Nyd din aften på sofaen, den har du fortjænt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.