Menu
Dagligdagen

Små-travl dag

I dag er der en masse løse ender og et par ansøgninger jeg skal have styr på. Og her til formiddag har jeg også et enkelt møde i Odense. Men forhåbentlig når alle enderne sammen inden klokken slår tre i eftermiddag. Og det er altså hvis min hovedregning passer, nu får vi at se.

Pink Champion
~Pink Champion.

I må ha’ en dejlig onsdag, som for øvrigt ser ud som om, den godt kunne gå hen og blive ret så våd. 🙂

0

2 kommentar

 • Helle K.
  25. november 2009 at 08:59

  God fornøjelse med det hele 🙂
  Jeg har været ude at gå – og det var vådt – meget vådt.

  Reply
  • Catarina
   25. november 2009 at 13:46

   Helle K.
   Tak skal du have. Nu er jeg hjemme igen og kan slappe af. Odense er også ret så våd i dag, men så er det godt at vore huse er hule og lune. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar