Sæt x ved d. 9. januar 2010

26. november 2009

Så har Fru E og jeg kikket på tilmeldingerne til det fynske blogtræf. Der er flest som kan den 9. januar, så derfor er det nu officelt den 9. januar 2010, som er datoen for det Fynske blogtræf. Blogtræffet bliver, som tidligere nævnt afholdt på Café Razz i Middefart fra kl. 14 til vi ikke gidder mere.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så kan du sagtens nå det endnu, så kom ud af buske og tilmeld dig, enten her hos mig eller hos Fru E. 🙂

Tilmeldte:
Helle, Sonnie, Fynpige , Pernille på 1, Lavendel, Irene og Fru E

Måske:
Westmose og Hanne Ewald

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Fru E 26. november 2009 at 20:55

  Så er vi 7 tilmeldte og 2 måske, glæder mig allerede 🙂

  • Reply Catarina 26. november 2009 at 21:48

   Fru E
   Det lyder rigtigt godt, jeg har også lige føjet dem til her oven for. 🙂

 • Reply Irene 15. december 2009 at 20:34

  Jeg vil gerne komme til blogtræf på Razz. Har holdt en lille – alt for lang – pause og trænger til et ordentlig spark bagi fra alle tilmeldte 🙂 Til gengæld skal jeg med glæde dele ud af alle blogfaringer og suge til mig af jeres….. hvis tilmelding endnu kan nås.

  • Reply Catarina 16. december 2009 at 05:22

   Irene
   Du skal være så hjertelig velkommen og tilmeldinger modtages indtil et par dage før. 🙂

  Skriv gerne en kommentar