Så sidder jeg her igen

26. november 2009

Så sidder jeg endnu engang og skriver ansøgning. Også i dag er det en stilling som kunne være interessant. Faktisk ret utroligt at der lige i denne uge, har været flere som er faldt i min smag. Dejligt.

Hverdagsmorgen

Men selvom jeg er optaget af at sælge mig selv, så er der også plads til morgenhygge, med god kaffe sagte musik fra P2 og ild i brændeovnen. Det er med at nyde det, for lige pludselig skal jeg atter ud af døren på et rimeligt fast tidspunkt og morgenhyggen bliver derved begrænset.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. november 2009 at 09:22

  Heldog og lykke 🙂
  Hvor langt hjemmefra søger du arbejde?

  • Reply Catarina 26. november 2009 at 14:13

   Helle K.
   TAk skal du have. 🙂

   Jeg søger på Fyn og trekants området.

 • Reply Søren (Kbh) 26. november 2009 at 11:28

  Catarina, når du igen skal ud af døren til et fast tidspunkt, så finder du ud af det, som du har gjort før. Hvis det er en ny “vane” at skulle af sted, så er der en hjemmeside, der hedder habitmanager.dk 🙂

  • Reply Catarina 26. november 2009 at 14:15

   Søren (Kbh)
   Jeg står op til normal tid, det eneste der er forandrret fra en rigtig arbejdsdag til min dag nu er; at jeg sidder herhjemme og hygger samtisig med at jeg at jeg arbejder. 😀

 • Reply Fru E 26. november 2009 at 19:48

  Håber af en af dine ansøgninger snart giver pote. Det kunne være en god start på 2010 🙂

  • Reply Catarina 26. november 2009 at 20:38

   Fru E
   Ja det ville være ok, men eller går det nu nok aligevel. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.