Menu
Hverdagen

Så sidder jeg her igen

Så sidder jeg endnu engang og skriver ansøgning. Også i dag er det en stilling som kunne være interessant. Faktisk ret utroligt at der lige i denne uge, har været flere som er faldt i min smag. Dejligt.

Hverdagsmorgen

Men selvom jeg er optaget af at sælge mig selv, så er der også plads til morgenhygge, med god kaffe sagte musik fra P2 og ild i brændeovnen. Det er med at nyde det, for lige pludselig skal jeg atter ud af døren på et rimeligt fast tidspunkt og morgenhyggen bliver derved begrænset.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Helle K.
  26. november 2009 at 09:22

  Heldog og lykke 🙂
  Hvor langt hjemmefra søger du arbejde?

  Reply
  • Catarina
   26. november 2009 at 14:13

   Helle K.
   TAk skal du have. 🙂

   Jeg søger på Fyn og trekants området.

   Reply
 • Søren (Kbh)
  26. november 2009 at 11:28

  Catarina, når du igen skal ud af døren til et fast tidspunkt, så finder du ud af det, som du har gjort før. Hvis det er en ny “vane” at skulle af sted, så er der en hjemmeside, der hedder habitmanager.dk 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. november 2009 at 14:15

   Søren (Kbh)
   Jeg står op til normal tid, det eneste der er forandrret fra en rigtig arbejdsdag til min dag nu er; at jeg sidder herhjemme og hygger samtisig med at jeg at jeg arbejder. 😀

   Reply
 • Fru E
  26. november 2009 at 19:48

  Håber af en af dine ansøgninger snart giver pote. Det kunne være en god start på 2010 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. november 2009 at 20:38

   Fru E
   Ja det ville være ok, men eller går det nu nok aligevel. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar