Menu
DIY / Familieliv

Søndagshækleri

Morgenkaffen nydes til lyden fra brændeovnens knitren, alt imens tågen langsomt slipper sit tag i Fyn. De eneste der er vågne er Søren og jeg. Søren står og synger skønsang under bruseren og tro mig, der er basis for forbedringer.

Flag

Jeg selv sidder og forsøger at lave et par flag i uldgarn, ikke det letteste i verdenen, altså med mine evner ud i hækleriet 😕 . Så senere i dag, når alle har fået øjne, smutter vi nok i Rosengårdscentret og der vil jeg så lige købe lidt bomuldsgarn. Så får vi så at se, hvordan det så kommer til at se ud. Forhåbentlig bedre, for nu har jeg da lært, via nettet, hvordan man tager ind og hækler fastmasker. Der er nogle kloge mennesker der siger; øvelse gør mester, kald mig bare naiv jeg tror på det.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Liselotte
  29. november 2009 at 10:26

  🙂

  Det ser fuldstændigt rigtigt ud. Jeg er imponeret af dig, Catarina. Du tager fat fra ende, når der er noget, du gerne vil. Kan du ikke, prøver du… og lykkes med det. Det er sejt 🙂

  Rigtig god søndag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. november 2009 at 14:11

   Liselotte
   Tak for de flotte ord, jeg blir’ ski helt varm i kinderne. 🙂 Tk for at dele alle de fantastiske opskrifter med os andre. Du er meget inspirerende.

   Du og familien ønske også en god søndag.

   Reply
 • Sonnie
  29. november 2009 at 11:13

  Du har ret, øvelse gør mester, det ved jeg alt om. Det ser da rigtig fint ud, det du har gang i.
  God søndag

  Reply
  • Catarina
   29. november 2009 at 14:13

   Sonnie
   Jeg håber jeg ender med et resultat dom jeg kan have hængende og frydes over. 🙂

   God 1. søndag i Advent. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar