Søndagshækleri

Morgenkaffen nydes til lyden fra brændeovnens knitren, alt imens tågen langsomt slipper sit tag i Fyn. De eneste der er vågne er Søren og jeg. Søren står og synger skønsang under bruseren og tro mig, der er basis for forbedringer.

Flag

Jeg selv sidder og forsøger at lave et par flag i uldgarn, ikke det letteste i verdenen, altså med mine evner ud i hækleriet 😕 . Så senere i dag, når alle har fået øjne, smutter vi nok i Rosengårdscentret og der vil jeg så lige købe lidt bomuldsgarn. Så får vi så at se, hvordan det så kommer til at se ud. Forhåbentlig bedre, for nu har jeg da lært, via nettet, hvordan man tager ind og hækler fastmasker. Der er nogle kloge mennesker der siger; øvelse gør mester, kald mig bare naiv jeg tror på det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Søndagshækleri”

 • 🙂

  Det ser fuldstændigt rigtigt ud. Jeg er imponeret af dig, Catarina. Du tager fat fra ende, når der er noget, du gerne vil. Kan du ikke, prøver du… og lykkes med det. Det er sejt 🙂

  Rigtig god søndag til dig 🙂

  • Liselotte
   Tak for de flotte ord, jeg blir’ ski helt varm i kinderne. 🙂 Tk for at dele alle de fantastiske opskrifter med os andre. Du er meget inspirerende.

   Du og familien ønske også en god søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.