Menu
Familieliv / På tur

En fredag i København

Det var ved at være alt for længe siden siden vi sidst havde se hinanden, Pia og jeg, så en aftale kom i stand i sidste uge. Jeg kørte til københavn så jeg havde lidt tid til at ose rundt, inden Pia fik fri og vi skulle mødes hjemme hos hende. Jeg fandt en parkeringsplads, der hvor jeg plejer at parkere, nemlig bag Glyptoteket. Det passer nemlig altid med, at jeg skal på toilettet efter at have kørt den halvanden times tid og inde i kælderen på Glyptoteket, er der de fineste og meget meget rene toiletter. 😉

Da jeg havde klaret det jeg nu skulle på Glyptoteket, smuttede jeg op til Rådhudpladsen, dels for at se Københavns juletræ med de tilhørende cykler, men også for at se resten af juleudsmykningen. Men sikke en skuffelse. Hele Rådhuspladsen var ved at blive klargjort til Klimatopmødet i næste uge.

KBH
~Rådhuspladsen, København.

Da jeg havde gået rundt en stund i indre København, var jeg ved at blive så kold, at det ikke var sjovt mere. Der var stadig lidt tid inde Pia fik fri, men ikke tid nok til at jeg kunne smutte i Fields, så jeg besluttede mig for, at de borde der står i kælderen i Glyptoteket måtte besøges inden jeg kørte mød Valby.

Min eftermiddag og aften hos Pia, var som altid når vi mødes, fulde af grin og masser af snak, indimellem i munden på hinanden. 😉 Pia er så svine heldig, at have hele to Thai Take ways inden for 150 m så selvfølgelig skulle vi have Thai mad. Umm for filan hvor smagte det godt. Jeg kunne spildt leve a Asiatisk mad året rundt. 🙂

Tak til Pia for en super hyggelig dag, jeg glæder mig allerede til vi skal ses igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Fru E
  5. december 2009 at 13:51

  Kan godt forestille mig, at Kbh er på den anden ende i de her dage. Tænk på hvad det ikke koster…!

  God weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 14:04

   Fru E
   Tak go i lige måde. 🙂

   Ja, det er helt vildt hvad der punges ud og så mener de, at det er god Branding for København og DK. Jeg tvivler. 😕

   Reply
 • Helle K.
  5. december 2009 at 14:15

  Lyder som en skøn dag 🙂
  Jeg drømmer også om at besøge Kbh. i nærmeste fremtid… jeg har lokket Lasse…nu må vi se 🙂
  Jeg havde godt lagt mærke til (i aftenshowet) at der så lidt rodet ud udenfor.

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 14:37

   Helle K.
   Jeg er vild med København. Der er så meget gang i byen og alle de sjove mennesker man ser. I skal vente til foråret med at tage derover, det er nu sjovest når man ikke går og fryser. 😉

   Aftenshowet, det skal jeg da prøve at se en af dagene, for det er virkeligt rodet derover nu. 😀

   Reply
 • Pernille
  5. december 2009 at 16:50

  Jeg har lige været inde om Rådhuspladsen i dag. Det kom lidt bag på mig, der var så meget på et sted.
  Jeg var egentlig lidt ked af, at der ikke rigtigt var nogen oplysninger at finde om alt det der bliver stillet op. Jo jeg kan godt regne ud det handler om topmøde, og når jeg tænker efter har jeg hørt om en masse projekter, men jeg kunne ikke finde nogen oversigt over hvad her lige handler om, eller hvad den store hvide kugle betyder… men det kan også være det bare er mig 🙂

  Asiatisk er også helt klart blandt mine favoritter 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 17:39

   Pernille
   Jeg gik faktisk rund på hele pladsen uden at se så meget som et skilt/planche som fortalt hvad “skurvognene” og alt det andet skulle bruges til. 🙂

   Reply
 • Anne
  6. december 2009 at 08:38

  Jamen hvor ser der dog rodet ud på Rådhuspladsen.
  Thi hi det er godt at kende sine parkeringspladser og toiletmuligheder…jeg snupper altid toilettet i Panorama biografen ( hedder den vist den Poul Gerness har lagt farver til?) derudover er der de underjordiske ved Illum, toiletterne på KØbenhavns Hovedbibliotek…bare så du ved det til en anden gang 😀

  Reply
  • Catarina
   6. december 2009 at 08:48

   Anne
   Dem ved Illum har jeg også benyttet mig af, men dem ved Panorama og Københavns Hovedbibliotek dem må jeg have i mente til alle de andre gange. For uff hvor er der altså mange uhumske små rum og hvis jeg kommer ind på sådan et, så kan jeg altså godt holde igen. 😀

   Reply
 • Søren (Kbh)
  6. december 2009 at 11:08

  Catarina, hvis du en anden gang mangler et sted at være i en time eller to i København vil jeg blot lade dig vide, at du er velkommen til at ringe. Og er jeg hjemme er du meget velkommen 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. december 2009 at 13:39

   Søren (Kbh)
   Mange tak skal du have Søren, det vil jeg da ha’ i mente. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar