Så kaldte sofaen

14. december 2009

Efter en dag, som siden middag er blevet tilbragt i haven hvor den sidste vinter klargøring nu er klaret. Potter og kapillærkasser, er nu klar til at blive tilplantet, når foråret indfinder sig. Da jeg ver ved at være færdig var det også ved at være så småt med lyst.

Jeg smuttede indenfor og begyndte at pakke min spinning taske, det er jo mandag og mandag er lig med spinning. Nu er jeg endelig hjemme og har fået et et tiltrængt bad og lidt aftensmad. Der er ild i brændeovnen og Søren har sørget for kaffe til mig. Umm mandag aften er slet ikke så ringe og her i sofaen, er den faktisk rigtig god.

God aften til jer derude. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Pia 14. december 2009 at 23:08

  Håber også du har nydt hele din dejlige dig:o)

  • Reply Catarina 15. december 2009 at 06:57

   Pia
   Det har skam været en lang nydelse, for alt er jo lystbetonet. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.