Menu
Familieliv

Så kaldte sofaen

Efter en dag, som siden middag er blevet tilbragt i haven hvor den sidste vinter klargøring nu er klaret. Potter og kapillærkasser, er nu klar til at blive tilplantet, når foråret indfinder sig. Da jeg ver ved at være færdig var det også ved at være så småt med lyst.

Jeg smuttede indenfor og begyndte at pakke min spinning taske, det er jo mandag og mandag er lig med spinning. Nu er jeg endelig hjemme og har fået et et tiltrængt bad og lidt aftensmad. Der er ild i brændeovnen og Søren har sørget for kaffe til mig. Umm mandag aften er slet ikke så ringe og her i sofaen, er den faktisk rigtig god.

God aften til jer derude. 🙂

2 kommentar

 • Pia
  14. december 2009 at 23:08

  Håber også du har nydt hele din dejlige dig:o)

  Reply
  • Catarina
   15. december 2009 at 06:57

   Pia
   Det har skam været en lang nydelse, for alt er jo lystbetonet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar