Fødselsdag og årets korteste dag

Kage

I dag er det Sørens fødselsdag og selvom dagen er ret kort, ja, for det er jo årets korteste dag, så skal han selvfølgelig fejres med lidt lækkert mad og hygge. I lørdags havde vi indbudt familien til lidt god mad og drikke, det blev en rigtig hyggelig aften, så hyggelig, at jeg var da glad for at jeg ikke skulle køre hjem. 😉

Hip hip hurra og tillykke med dagen min elskede. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
18 thoughts on “Fødselsdag og årets korteste dag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.