Juleferiestemning

Der er dømt juleferie herhjemme og det indebær, at der inde på sønnikes værelse soves længe, rigtig længe. Jeg er også helt sikker på, at han ikke smutter ud og morgenmotionere, når han får øjne, det er jo ellers noget de skal hver morgen på efterskolen, men det er nu også ok med mig. Vejforholdene indbyder ikke just til en løbetur, jeg har heller ikke været ude og løbe de sidste mange dage.

Jeg selv har også ferie og det betyder, at jeg ikke skal kikke efter job og skrive ansøgninger. Dejligt. Hyggen har indfundet sig og jeg er i gang med at lave en lille indkøbsliste, en liste som indeholder de sidste småting som skal i hus inden den 24. så som mælk, fløde, svesker og æbler ect. men først endnu en kop kaffe inden jeg skal ud i kulden. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Juleferiestemning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.