Menu
Strøtanker...

Juleferiestemning

Der er dømt juleferie herhjemme og det indebær, at der inde på sønnikes værelse soves længe, rigtig længe. Jeg er også helt sikker på, at han ikke smutter ud og morgenmotionere, når han får øjne, det er jo ellers noget de skal hver morgen på efterskolen, men det er nu også ok med mig. Vejforholdene indbyder ikke just til en løbetur, jeg har heller ikke været ude og løbe de sidste mange dage.

Jeg selv har også ferie og det betyder, at jeg ikke skal kikke efter job og skrive ansøgninger. Dejligt. Hyggen har indfundet sig og jeg er i gang med at lave en lille indkøbsliste, en liste som indeholder de sidste småting som skal i hus inden den 24. så som mælk, fløde, svesker og æbler ect. men først endnu en kop kaffe inden jeg skal ud i kulden. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Karolina
  21. december 2009 at 09:27

  Det er altid godt med en kop kaffe 🙂
  Jeg skal nok også kigge efter job i næste år. Det bliver nok “spændende”.

  SVAR
  • Catarina
   21. december 2009 at 10:18

   Karolina
   Uha som du har noget at glæde dig til. 😆 sørg for at have rigeligt med kaffe når du går i gang. 😉

   SVAR
 • Karolina
  21. december 2009 at 10:48

  …og chokolade 🙂

  SVAR
  • Catarina
   21. december 2009 at 11:04

   Karolina
   Ahhh, det er det jeg mangler – er nu skrevet på indkøbssedlen. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar